Η προσπάθεια για ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου με βασικό άξονα τη στήριξη της βάσης συνεχίζεται μέσα από τους σχεδιασμούς της ΚΟΠ και όπως ενημερώθηκαν τα σωματεία, θα διοργανωθεί Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το πρώτο Παγκύπριο Πρωτάθλημα διοργανώθηκε με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θεωρείται δεδομένο πως με το ενδιαφέρον που υπάρχει από τις ομάδες μας, οι συμμετοχές θα είναι περισσότερες.
Σύμφωνα με την Προκήρυξη στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ομάδες Α’, Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, και ΣΤΟΚ, ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο ειδικό μητρώο ΚΟΠ (Futsal και Γυναικείου) αλλά και ομάδες από τις ιδιωτικές ακαδημίες.
Διοργάνωση Πρωταθλήματος Κοριτσιών U15 και στην επόμενη αγωνιστική χρονιά

Τελευταίες Ειδήσεις

Η Εθνική μας πανάξια έκανε πάλι την ανατροπή από 0-2 σε 2-2

Νικηφόρο ξεκίνημα για Ομόνοια, Απόλλωνα και ΕΝ Λατσιών

Η ΚΟΠ στο πλευρό των Παλαιμάχων μας

Η αποστολή της Εθνικής Νέων για τα φιλικά στη Ρουμανία

Κωνσταντίνος Μακρίδης: «Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί στη Ρουμανία»

Στις 30 Οκτωβρίου στο ΓΣΠ ο αγώνας Super Cup Πάφος FC - ΑΕΚ

Εθνική Ανδρών: Πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων
