Η προσπάθεια για ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου με βασικό άξονα τη στήριξη της βάσης συνεχίζεται μέσα από τους σχεδιασμούς της ΚΟΠ και όπως ενημερώθηκαν τα σωματεία, θα διοργανωθεί Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το πρώτο Παγκύπριο Πρωτάθλημα διοργανώθηκε με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θεωρείται δεδομένο πως με το ενδιαφέρον που υπάρχει από τις ομάδες μας, οι συμμετοχές θα είναι περισσότερες.
Σύμφωνα με την Προκήρυξη στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ομάδες Α’, Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, και ΣΤΟΚ, ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο ειδικό μητρώο ΚΟΠ (Futsal και Γυναικείου) αλλά και ομάδες από τις ιδιωτικές ακαδημίες.
Διοργάνωση Πρωταθλήματος Κοριτσιών U15 και στην επόμενη αγωνιστική χρονιά
Τελευταίες Ειδήσεις
Ομόνοια: Αντιμέτωπη για 14η φορά με ομάδα από το Βέλγιο
Πάφος FC: Η 5η μας ομάδα που θα αντιμετωπίσει εκπρόσωπο της Αλβανίας
Προετοιμασία με φιλικούς αγώνες (ορισμοί διαιτητών)
Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα Super Cup
Σεμινάρια για ανανέωση προπονητικών διπλωμάτων, 2026
Η ΚΟΠ μεταξύ των 55 Ομοσπονδιών που στηρίζουν ένα νέο, ολοκληρωμένο οδηγό για τις διαιτητικές αποφάσεις
Ερωτήσεις / Απαντήσεις Κανονισμών Διαιτησίας 2026-2027
Διαιτητές φιλικών αγώνων
Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου ο αγώνας Super Cup (αποφάσεις οργανωτικής σύσκεψης)
Πειθαρχικοί Κανονισμοί ΚΟΠ 2026 - 2027
Οι αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας και οι οδηγίες της ΚΟΠ






