Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοικήσεις της Ομόνοιας και του Απόλλωνα ενόψει  του αγώνα LTV Super Cup, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Αυγούστου στο Στάδιο ΓΣΠ.">

ΚΟΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ: «Ας νικήσει ο καλύτερος και πάνω από όλα το ποδόσφαιρο»

Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010
Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοικήσεις της Ομόνοιας και του Απόλλωνα ενόψει  του αγώνα LTV Super Cup, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Αυγούστου στο Στάδιο ΓΣΠ.
 
Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα αναφέρει:
 
«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ επικοινωνούν από κοινού με το φίλαθλο κοινό. Επιδίωξη και επιθυμία των δύο ομάδων είναι ο αγώνας αυτός να αποτελέσει το ιδανικό ξεκίνημα για την περίοδο 2010-2011.
 
Η αρχή είναι άλλωστε το ήμισυ του παντός και εμείς οφείλουμε να κάνουμε καλή αρχή. Με ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι, αντάξιο δύο μεγάλων ομάδων. Το τρόπαιο της ασπίδας είναι το δέλεαρ για τις δύο ομάδες, όμως το σπουδαιότερο δέλεαρ και βραβείο είναι η κυριαρχία του φίλαθλου πνεύματος.
 
Για την ομαλότερη διεξαγωγή του αγώνα, προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να ακολουθήσουν τις ακόλουθες οδηγίες και να συνεργαστούν με την αστυνομία.
 
Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν το κάτω μέρος της Δυτικής εξέδρας και τη Βόρεια. Θα κατευθυνθούν στο ΓΣΠ από τα φώτα Ορφανίδη και θα σταθμεύσουν πίσω από τη Βόρεια εξέδρας.
 
Οι φίλοι του Απόλλωνα θα καταλάβουν την Ανατολική και Νότια εξέδρα. Θα κατευθυνθούν στο γήπεδο από το αθλητικό κέντρο της Τράπεζας Κύπρου και θα σταθμεύσουν πίσω από τη Νότια εξέδρα.
 
Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 18.00.
 
Απαγορεύεται ρητά η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων και πανό με ακατάλληλο για το ποδόσφαιρο περιεχόμενο.
 
Ας νικήσει ο καλύτερος και πάνω από όλα το ποδόσφαιρο».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent