Την ευχή τους να διεξαχθεί ένας καλός αγώνας με νικητή το ποδόσφαιρο εξέφρασαν σε σημερινή (6 Αυγούστου) Συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των ομάδων που θα αναμετρηθούν την Κυριακή στον αγώνα LTV Super Cup.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ">

«Να κερδίσει το ποδόσφαιρο»

Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010
Την ευχή τους να διεξαχθεί ένας καλός αγώνας με νικητή το ποδόσφαιρο εξέφρασαν σε σημερινή (6 Αυγούστου) Συνέντευξη Τύπου οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των ομάδων που θα αναμετρηθούν την Κυριακή στον αγώνα LTV Super Cup.
 
«Είναι ένας θεσμός που σε πολλές χώρες έχει λάμψη και συγχαίρουμε την LTV που προσπαθεί και συμμετέχει στην προσπάθεια που θα δώσει λάμψη στο θεσμό. Το τρόπαιο θέλουν να το κατακτήσουν και οι δύο ομάδες. Μας ενδιαφέρει αυτός ο αγώνας τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για λόγους γοήτρου», ανέφερε αρχικά ο κ. Τάκης Λεμονής.
 
Ο προπονητής των «πρασίνων» συνεχίζοντας αναφέρθηκε με έμφαση στη συμπεριφορά των οπαδών, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:
 
«Πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι, θα περάσουν όλοι από εξετάσεις ενόψει της νέας περιόδου. Η συμπεριφορά του κόσμου πρέπει να είναι σωστή. Αγωνίζονται δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες και εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και στο τέλος να είμαστε εμείς οι νηκητές».
 
«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Κύπρο και θα είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε τον τίτλο. Το πιο σημαντικό είναι όμως εμείς οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούμε στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, να γίνει ένας ωραίος αγώνας και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να τον απολαύσει. Μακάρι εμείς να είμαστε οι νικητές στο τέλος», ανέφερε ο Ηλίας Χαραλάμπους εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.
 
ΚΡΙΣΜΑΡΕΒΙΤΣ-ΜΕΡΚΗΣ
Από την πλευρά του ο κ. Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν στην Ευρώπη, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως ο άδικος αποκλεισμός δεν θα επηρεάσει την ομάδα του.
 
«Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό της Ομόνοια, είναι η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα. Θέλουμε πολύ το τρόπαιο, θα το διεκδικήσουμε και εύχομαι να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας και με σωστές συμπεριφορές για να κερδίσει το ποδόσφαιρο», τόνισε ο προπονητής του Απόλλωνα.
 
Ο Γιώργος Μερκής που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, ανέφερε με τη σειρά του στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:
 
«Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Ένα παιχνίδι που θα επικρατήσει η αθλητοπρέπεια. Η ομάδα παρά τον άδικο αποκλεισμό της  από την Ευρώπη, έδειξε ότι μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο και να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πέρσι με την κατάκτηση του κυπέλλου».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent