Η «Antelope Systems» χορηγός της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Η εταιρεία «Antelope Systems» και η Κυριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμφωνία τους για χορηγία εκ μέρους της εταιρείας της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Η χορηγική αυτή συμφωνία έρχεται σε μια περίοδο αγωνιστικών υποχρεώσεων για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών με τους αγώνες στο Nations League. Η Εθνική μας προέρχεται από νίκη επί της Σλοβενίας και ακολουθούν άλλοι τέσσερις αγώνες με τη Βουλγαρία, τη Σλοβενία, ξανά τη Βουλγαρία και τέλος με τη Νορβηγία ενώ ακολουθεί και η κλήρωση των προκριματικών του EURO 2020 στις 2 Δεκεμβρίου.

«Ως Κυπριακή εταιρεία, είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι για το γεγονός ότι πλέον είμαστε χορηγοί της Εθνικής ομάδας της Κύπρου. Αποτελεί τιμή για εμάς η συνεισφορά μας στο άθλημα και η σύνδεση που αποκτούμε με την Εθνική ομάδα και τη χώρα γενικότερα. Πλέον, υποστηρίζουμε την Εθνική Κύπρου με περισσότερους από ένα τρόπο» δηλώνει ο κ. Ori Hazan, CEO της Τεχνολογικής παροχής έξυπνων συστημάτων για τηλεφωνικά κέντρα, για να προσθέσει:

«Κάνοντας τη σύγκριση μεταξύ του ποδοσφαίρου και της διαχείρισης ενός τηλεφωνικού κέντρου, βλέπουμε ότι στο ποδόσφαιρο χρειάζεσαι δυνατή στρατηγική, τακτική και ομαδική προσπάθεια για να σκοράρεις και να πάρεις νίκες. Τα δικά μας συστήματα, διευκολύνουν του διευθυντές με αυτόματες τακτικές και έξυπνα λογισμικά που τους δίνουν περισσότερες ευκαιρίες επίτευξης των στόχων τους».

O αντιπρόεδρος της ΚΟΠ και πρόεδρος της επιτροπής Μάρκετινγκ κ. Κώστας Μιχαηλίδης εκ μέρους της Ομοσπονδίας καλωσορίζει το νέο χορηγό.

«Είναι με περηφάνεια που παρουσιάζουμε το νέο μας χορηγό στην Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, την εταιρεία Antelope Systems. Πρόκειται για μια εταιρεία με εξιδεικευμένες λύσεις για τηλεφωνικά κέντρα και είναι με ικανοποίηση που τους καλωσορίζουμε κάτω από την ομπρέλα της ΚΟΠ. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως αυτή η συνεργασία θα έχει αμοιβαία οφέλη τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα».

Τι είναι η «Antelope Systems»
Η Antelope Systems είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει έξυπνα συστήματα για επιχειρήσεις που βασίζονται στο Call Center, συμπεριλαμβανομένης της αυτοποιημένης διαχείρισης πελατών, θυγατρικών και του CRM. Η ομάδα του Antelope System, από την κορυφή προς τα κάτω, έχει πολυετή εμπειρία και κατανοεί τις προκλήσεις των επιχειρήσεων που βασίζονται στο Call Center.
Για περισσότερες πληροφορίες:  https://antelopesystem.com

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent