Ο κόσμος να απολαύσει τον τελικό

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018
Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ.
--------------------------------------------
 
Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Futsal και την Πέμπτη 12 Απριλίου το Αθλητικό Κέντρο Κίτιον θα φιλοξενήσει το μεγάλο ραντεβού της διάκρισης.
 
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision αλλά και από την πλατφόρμα cfa-tv.com στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
 
Στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ, δόθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν οργανωτικά τον αγώνα της Πέμπτης.
 
Καλωσορίζοντας τους προπονητές και τους αρχηγούς των διαγωνιζομένων ομάδων ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοιας / Αραράτ, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς τους συγχάρηκε για την παρουσία τους στον τελικό τονίζοντας χαρακτηριστικά:
 
«Συγχαρητήρια για την παρουσία σας στον τελικό και εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία. Μέσα σε σωστά πλαίσια να γίνει ένας ωραίος τελικός και ο καλύτερος ή και πιο τυχερός, να κατακτήσει τον τίτλο».
 
Οι προπονητές τους
Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν οι προπονητές των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον αυριανό τελικό Κυπέλλου Futsal που θα γίνει στο Αθλητικό κέντρο Κίτιον στη Λάρνακα.
 
«Χαιρόμαστε που είμαστε στον τελικό και ήταν στόχος μας από το ξεκίνημα της χρονιάς να φτάσουμε εδώ. Θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα που είναι το φαβορί, όμως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας.
 
Εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τη διάκριση» ανέφερε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ Κώστας Χριστοδούλου και συνεχίζοντας τόνισε:
 
«Η προβολή που γίνεται με τη στήριξη της ΚΟΠ ελπίζω να φέρει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα του Futsal και είναι υποχρέωση μας να διαφημίσουμε με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα στον τελικό της Πέμπτης.
 
Εύχομαι να γίνει ένας συναρπαστικός αγώνας, με κυρίαρχο στοιχείο την αθλητοπρέπεια και ο καλύτερος να είναι ο νικητής, στο τέλος όμως να χειροκροτηθούν και οι δύο ομάδες».
 
Ο προπονητής της Ομόνοιας / Αραράτ Κώστας Πολυβίου αναφερόμενος για τον αυριανό τελικό ανέφερε:
 
«Είναι παιχνίδι που το περιμένουμε από πέρσι, όταν φτάσαμε σε δύο τελικούς και χάσαμε ισάριθμους τίτλους. Με σοβαρότητα και πειθαρχία θα κυνηγήσουμε τον τίτλο σε ένα τελικό που δεν υπάρχουν προγνωστικά. Είναι αγώνας μιας ημέρας και μόνο αν βγάλουμε σωστή δυναμική στο γήπεδο θα κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως την ΑΕΚ.
 
Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να απολαύσει τον τελικό και να μας στηρίξει. Το Futsal είναι πανέμορφο άθλημα και τα γήπεδα πρέπει να γεμίζουν. Ελπίζω να γίνει ένας σπουδαίος αγώνας με αθλητοπρέπεια και η τηλεοπτική προβολή σίγουρα αποτελεί σημαντικό γεγονός για την αναβάθμιση του αθλήματος».
 
Οι αρχηγοί των ομάδων
Ο Μανώλης Μανώλη συμφώνησε με τον προπονητή του πως σε ένα τελικό δεν υπάρχει φαβορί και πρόσθεσε:
 
«Προετοιμαστήκαμε σωστά γιατί ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα αγωνιστεί στο γήπεδο της σε ένα αγώνα όπου οι πιθανότητες είναι 50-50. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε το τρόπαιο, το χρωστάμε στους εαυτούς μας».
 
Ο αρχηγός της ΑΕΚ Στέφανος Πετρουής κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ να εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια που αναλογούν στην ομάδα και συνεχίζοντας πρόσθεσε:
 
«Είναι στη Λάρνακα ο τελικός και περιμένουμε την έντονη υποστήριξη του κόσμου. Είμαστε για δεύτερη φορά σε τελικό και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα, θα παλέψουμε για το καλύτερο. Εύχομαι με τη σειρά μου να γίνει ένας συναρπαστικός τελικός και ο κόσμος να τον απολαύσει».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent