Ενθαρρυντικά μηνύματα

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
Η Ανόρθωση κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Στον αγώνα Futsal Super Cup με τον οποίο άνοιξε η αυλαία στην αίθουσα Κίτιον στη Λάρνακα, νίκησε χθες με 9-6 την ΑΕΛ και κατέκτησε το τρόπαιο.
 
Όπως δείχνει και το αποτέλεσμα, ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και καθορίστηκε στα τελευταία στάδια του αγώνα, όταν η Ανόρθωση ξέφυγε στο σκορ και έφτασε τελικά στην κατάκτηση του τίτλου.
 
Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 4-0. Στο τελευταίο λεπτό η ΑΕΛ μείωσε όμως σε 4-1 και στο δεύτερο ημίχρονο σαφώς ανεβασμένη, πλησίασε στο σκορ και οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό αγώνα που μεταδόθηκε ζωντανά από τη Cytavision.
 
«Μπήκαμε στο παιχνίδι αποφασισμένοι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αποδείξαμε ότι έστω και με ένα ξένο μπορούμε για μεγάλα πράγματα. 

Έγινε φοβερή ομαδική δουλειά, δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή να παλεύουμε και στο τέλος η προσπάθεια μας επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση του τίτλου» μας δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Κωνσταντίνος Κουλουμπρής.
 
Γενικά στον πρώτο αγώνα της χρονιάς και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι δύο ομάδες, το φίλαθλο κοινό παρακολούθησε πολύ καλό θέαμα και το γεγονός ότι η εξέλιξη του σκορ κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, άφησε πολλές υποσχέσεις για τη φετινή διαδρομή του Πρωταθλήματος.
 
Στα αξιοσημείωτα επίσης το γεγονός ότι σημειώθηκαν εξαιρετικά σε εκτέλεση τέρματα και από τις δύο πλευρές.
 
Οι πρωταγωνιστές μέσα από τη διοργάνωση του αγώνα Super Cup εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την καθιέρωση των ζωντανών μεταδόσεων του Futsal.

Το Πρωτάθλημα όπως ήδη ανακοινώθηκε θα αρχίσει την ερχόμενη Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent