Στιγμιότυπο από τη σημερινή σύσκεψη.
--------------------
Την Παρασκευή 12 του Μάη, στην κλειστή αίθουσα Κίτιον στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Futsal.
Αυτό αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, σε σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΚΟΠ για τον τελικό του Κυπέλλου Futsal στον οποίο θα αγωνιστούν η Ομόνοια Αραράτ και η ΑΕΛ Λεμεσού.
Ο τελικός θα αρχίσει στις 20:00. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και οι δύο ομάδες θα παραλάβουν τις επόμενες μέρες τα εισιτήρια τους για να αρχίσουν προπώληση.
Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας Αραράτ θα καταλάβουν την Ανατολική κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ τη Δυτική κερκίδα.
Την Τετάρτη 10 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Futsal στην παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των δύο ομάδων.
Στο Κίτιον ο τελικός Κυπέλλου Futsal

Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημέρωση για τις μεταγραφές (11/07)

Αποτελέσματα ελέγχου κριτηρίων UEFA Β' και Γ' Κατηγορίας

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στο πλευρό του TELETHON

Προκήρυξη Κυπέλλου Coca - Cola 2025 - 2026

Ενίσχυση του σχεδιασμού κινήτρων της ΚΟΠ για προώθηση του Futsal

Αλλαγές κανονισμών διαιτησίας 2025 - 2026

Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan

Ραδιοφωνικά δικαιώματα 2025-2026

Προκήρυξη Σεμιναρίου UEFA GOALKEEPING A

Έναρξη εγγραφών για νέους διαιτητές ποδοσφαίρου και Futsal
