Μετά από 300 ώρες δουλειάς, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των μαθημάτων που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Σχολή Προπονητών ΚΟΠ για απόκτηση του Επαγγελματικού Διπλώματος Προπονητών Ποδοσφαίρου (UEFA PRO LICENSE).">

Πέντε φάσεις, 300 ώρες δουλειάς

Δευτέρα, 3 Μαΐου 2010
Μετά από 300 ώρες δουλειάς, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των μαθημάτων που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Σχολή Προπονητών ΚΟΠ για απόκτηση του Επαγγελματικού Διπλώματος Προπονητών Ποδοσφαίρου(UEFA PRO LICENSE).
 
Στον κύκλο των μαθημάτων που ξεκίνησε από τις 17 Μαΐου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 30 Απριλίου 2010, συμμετείχαν δεκαπέντε προπονητές που πέρασαν από πέντε διαφορετικές φάσεις εκπαίδευσης.
 
Τον τελευταίο κύκλο των εξετάσεων που πραγματοποιήθηκε ως γνωστό την περασμένη βδομάδα, εκ μέρους της ΟΥΕΦΑ παρακολούθησε ο κ. Γέρζι Ένγκελ καθώς και ο κ. Μάρτιν Χάντερ, εκπαιδευτής προπονητών της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.
 
Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, η  ΚΟΠ θα ενημερώσει γραπτώς την ΟΥΕΦΑ για τον τελικό απολογισμό τους, ενώ σχετική έκθεση θα γίνει και από τον κ. Ένγκελ.
 
Με δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα μας (κατηγορία συνεντεύξεων), ο κ. Ένγκελ μεταξύ άλλων, επισημαίνει με έμφαση την επιτυχία της ΚΟΠ να εξασφαλίσει την άδεια της ΟΥΕΦΑ για διοργάνωση τέτοιου επιπέδου μαθημάτων.
 
Το πρώτο σεμινάριο για απόκτηση επαγγελματικού διπλώματος, παρακολούθησαν οι ακόλουθοι προπονητές:
 
Νεόφυτος Λάρκου, Κώστας Σεραφείμ, Απόστολος Μακρίδης, Γιώργος Πολυβίου, Μιχάλης Χατζηπιερής, Σάββας Παρασκευά, Σοφόκλης Σοφοκλέους, Τόζα Σάπουριτς, Ρένος Δημητριάδης, Τάσος Κυριάκου, Πάμπος Χριστοδούλου, Γιάννος Σταυρινός, Νεντίμ Τούτιτς, Σάββας Κωνσταντίνου και Ζουβάνης Ζουβάνη.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η ΚΟΠ με την ολοκλήρωση του 1ου σεμιναρίου (30 Απριλίου) τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τους κ.κ. Ένγκελ και Χάντερ. Στη φωτογραφία μας διακρίνονται μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας κ. Σταύρο Στυλιανού και τον συνεργάτη του κ. Χάρη Κυρίλλου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent