Οι εκκρεμότητες για τις θέσεις ανόδου στο Πρωτάθλημα  Cyta Δ’ Κατηγορίας ξεκαθάρισαν και την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς στην Γ' Κατηγορία όπως είναι γνωστό θα ακολουθήσουν Ν&Σ Ερήμης και Αναγέννηση Γερμασόγειας. Εκκρεμεί η τέταρτη ομάδα που θα διαβαθμιστεί.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
">

Ξεκαθάρισμα στο φινάλε

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Οι εκκρεμότητες για τις θέσεις ανόδου στο Πρωτάθλημα  Cyta Δ’ Κατηγορίας ξεκαθάρισαν και την Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς στην Γ' Κατηγορία όπως είναι γνωστό θα ακολουθήσουν Ν&Σ Ερήμης και Αναγέννηση Γερμασόγειας. Εκκρεμεί η τέταρτη ομάδα που θα διαβαθμιστεί.

Στο φινάλε του Πρωταθλήματος (24 Απριλίου) θα κριθεί η δεύτερη ομάδα της κατάταξης στο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στη Γερμασόγεια, μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης (54 βαθμοί) και του Ν&Σ Ερήμης (56 βαθμοί).


Να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του πιο πάνω αγώνα, θα απονεμηθεί το Κύπελλο στη Δευτεραθλήτρια ομάδα από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΠ κ. Φοίβο Βάκη, στην παρουσία του εκπροσώπου των Σωματείων Δ’ Κατηγορίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κ. Μενέλαο Μενελάου.
 
Το σκηνικό στην κάτω ζώνη και συγκεκριμένα ως προς την τέταρτη ομάδα που θα διαβαθμιστεί ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Να υπενθυμίζουμε ότι και μαθηματικά έχουν διαβαθμιστεί ΑΕΚ Κυθρέας, Όλυμπος Ξυλοφάγου και Ελληνισμός Ακακίου.
 
Τον κίνδυνο διατρέχουν Ορφέας (31 βαθμοί) και η Ξυλοτύμβου (33 βαθμοί) που στο φινάλε θα αντιμετωπίσουν Ορμήδεια (εντός) και Κ&Ε Τραχωνίου (εκτός) αντίστοιχα.
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
**Ο απολογισμός της 29ης αγωνιστικής κατέγραψε 32 συνολικά τέρματα, όσα και  στην αντίστοιχη αγωνιστική του πρώτου γύρου.
 
**Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωσης Νέων Παρεκκλησιάς έχει να επιδείξει την καλύτερη επιθετική γραμμή (73 τέρματα) αλλά και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 24 τέρματα.
 
**Τα λιγότερα τέρματα (25) πέτυχε ο Όλυμπος Ξυλοφάγου, ενώ τα περισσότερα τέρματα (παθητικό 75) δέχτηκε η ουραγός ομάδα της ΑΕΚ Κυθρέας.
 
**Τις περισσότερες ισοπαλίες (10) έφερε η νεοφώτιστη ομάδα της Ορμήδειας και τις λιγότερες (2) η Παρεκκλησιά και  ο Εθνικός Λατσιών.
 
**Τις λιγότερες ήττες (3) δέχτηκε η Παρεκκλησιά και τις περισσότερες ήττες (19) ο Ελληνισμός Ακακίου και η ΑΕΚ  Κυθρέας.
 
**Σε αυτή τη διαδρομή των 29 αγωνιστικών τις περισσότερες νίκες (22) πέτυχε η Παρεκκλησιά και τις λιγότερες (2) η ΑΕΚ Κυθρέας.

**Την κούρσα των σκόρερ οδηγεί σταθερά με 27 τέρματα ο Κώστας Κωνσταντίνου της Αναγέννησης Γερμασόγειας και ακολουθεί με 22 τέρματα ο Παναγιώτης Χαϊλής (Ν&Σ Ερήμης). Στα 21 τέρματα βρίσκεται ο Λάμπρος Λάμπρου (Παρεκκλησιά).

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent