Εγγραφές νέων σωματείων Futsal

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για σκοπούς λήψης απόφασης για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση των Πρωταθλημάτων Futsal  2016 - 2017 ζητά τη δήλωση ενδιαφέροντος από όσα Σωματεία θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην κατώτερη Κατηγορία των Πρωταθλημάτων της.
 
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθεί γραπτώς προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, Ταχ. Κιβ. 25071, Λευκωσία με ταχυδρομείο ή δια χειρός ή με φαξ στον αριθμό 22-590544, το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου 2016.
 
Τα ενδιαφερόμενα Σωματεία πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
 
*Τα Σωματεία να είναι στεγασμένα και να λειτουργούν νόμιμα βάση της κείμενης νομοθεσίας, σαν Σωματεία και να είναι επίσης εγγεγραμμένα στο Μητρώο Σωματείων του ΚΟΑ. Πιστά αντίγραφα των εγγράφων αυτών ή πρωτότυπα, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να σταλούν στην ΚΟΠ μαζί με την αίτηση συμμετοχής.
 
*Τα Σωματεία Futsal να έχουν στη διάθεση τους περιφραγμένο στάδιο, κλειστό ή ανοιχτό το οποίο να πληρεί τις προδιαγραφές διεξαγωγής αγώνων FUTSAL.
 
Η αίτηση θα πρέπει να περιέχει:
 
*Πρωτότυπο ή πιστό αντίγραφο του Καταστατικού του Σωματείου.
 
*Δήλωση ότι το Σωματείο αποδέχεται ανεπιφύλακτα το Καταστατικό, τους Κανονισμούς της Ομοσπονδίας, και το περιεχόμενο της Προκήρυξης και ότι θα συμμορφώνεται με τις εκάστοτε αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Ομοσπονδίας.
 
*Πρωτότυπο ή πιστό αντίγραφο πιστοποιητικό ότι είναι εγγεγραμμένο βάση της κείμενης νομοθεσίας σαν Σωματεία.
 
*Πρωτότυπο ή πιστό αντίγραφο πιστοποιητικό ότι είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο Σωματείων του ΚΟΑ.
 
*Βεβαίωση για το πού στεγάζετε το Σωματείο.
 
*Πίνακα στον οποίο θα φαίνονται το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, τα τηλέφωνα, το φαξ, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) και το επάγγελμα των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και οτιδήποτε άλλο απαιτείται με βάση την κείμενη Νομοθεσία.
 
*Το λογότυπο του σωματείου.
 
*Γραπτή βεβαίωση της αρχής σταδίου (ιδιοκτήτη) ότι παραχωρεί το στάδιο της για τους εντός έδρας αγώνες του σωματείου. 
 
*Τα Σωματεία Futsal θα πρέπει να υποβάλουν κατάλογο με τουλάχιστον 12 ποδοσφαιριστές όπως και αιτήσεις για εγγραφή τους στο Ειδικό Μητρώο Ποδοσφαιριστών.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent