Με τον τελικό Κυπέλλου Παίδων U-17 Futsal ολοκληρώθηκε σήμερα η δράση στο Futsal για την αγωνιστική περίοδο 2015 - 2016.
Η Ομόνοια Λευκωσίας νίκησε με 5-1 την Ελπίδα Αστρομερίτη και κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο.
Τα τέρματα της Ομόνοιας πέτυχνα οι Τσίτσος (6'), Αποστόλου (9', 35'), Ευαγγέλου (23') και Μέρχη (43'), ενώ για την Ελπίδα σκόραρε στο 44' ο Σαμαράς.
Ο αγώνας έγινε στο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία και μετά το τέλος έγιναν οι απονομές από τον κ. Σωτήρη Καλογήρου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ.
Για να φτάσει στον τελικό η Ομόνοια απέκλεισε το ΑΠΟΕΛ με 7-3, την River Plate Η Απελευθέρωση με 10-2 και τον Αετό Σολέας με 10-2.
Η Ελπίδα Αστρομερίτη ξεκίνησε από την προημιτελική φάση και απέκλεισε την Ανόρθωση με 4-3 και την ΑΕΛ με 4-2.
Η Ομόνοια που μετρούσε δύο κατακτήσεις εμφανίστηκε για τέταρτη φορά σε τελικό και η Ελπίδα Αστρομερίτη για πρώτη.
Πέρσι το τρόπαιο κατέκτησε ο Αετός Σολέας που νίκησε στον τελικό με 4-2 το Δημητράκη Χριστοδούλου.
Κυπελλούχος Παίδων U-17 Futsal η Ομόνοια
Τελευταίες Ειδήσεις
Το εφετείο έκανε δεκτή την έφεση της Ανόρθωσης
Το Εφετείο απέρριψε την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Futsal
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-15
Κύπελλο Coca-Cola: Πρόγραμμα αγώνων Α' φάσης
Εθνική Γυναικών: Η κλήση του Σάββα Σοφοκλέους για προπονήσεις
Νέες σειρές μαθημάτων από τη Σχολή προπονητών
Cyprus League by Stoiximan: Το πρόγραμμα μέχρι την 16η αγωνιστική
Τα σημεία πώλησης των νέων εμφανίσεων της Εθνικής σε όλη την Κύπρο





