Συναρπαστικό το φινάλε και στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ όπου κρίθηκε το τρίτο εισιτήριο της ανόδου.
Η ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου μετά το νικηφόρο 3-1 στον αγώνα της με την Ασπίς Πύλας έφτασε στους 52 βαθμούς εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση της κατάταξης.
Εισιτήριο ανόδου όπως είναι γνωστό εξασφάλισε η πρωταθλήτρια ομάδα Λειβαδιακός / Σαλαμίνα Λειβαδιών (πρωταθλήτρια) και η Πέγεια 2014.
Η ΑΕΝ στη διαδρομή των 26 αγωνιστικών του Πρωταθλήματος πανηγύρισε 16 νίκες, έφερε 4 ισοπαλίες και ηττήθηκε έξι φορές.
Πέτυχε 54 τέρματα και ανέδειξε τον πρώτο σκόρερ της Κατηγορίας και συγκεκριμένα το Μιχαλάκη Καλογήρου που σημείωσε 25 τέρματα.
Πρώτος σε χρόνο συμμετοχής ο Καλογήρου (1920 λεπτά) και ακολούθησε με 1916 λεπτά ο Γιώργος Κυριαζής.
Η ακριτική ομάδα στις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές διατηρήθηκε αήττητη και με τον εξαιρετικό βαθμολογικό απολογισμό στο δεύτερο γύρο κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου.
Επίλεκτη Κατηγορία
Τελευταίες Ειδήσεις

Ισόπαλη εκτός έδρας 2-2 με τη Βουλγαρία η Εθνική Ανδρών

Η Αλβανία αντίπαλος της Εθνικής μας στα play-offs του Nations League

Εθνική Νεανίδων: Με Σερβία, Μαυροβούνιο και Αρμενία (Σερβία οι αγώνες)

Τα στιγμιότυπα της νίκης της Εθνικής Γυναικών επί της Γεωργίας

Τοποθέτηση Εκτελεστικής Επιτροπής ΚΟΠ και ευχαριστίες προς το Γιώργο Κούμα

Δήλωση Γιώργου Κούμα για την αποχώρησή του από την προεδρία της ΚΟΠ

Το μήνυμα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής για το Telethon (video)

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Κανονισμών Διαιτησίας

Ανακοίνωση Νέας Σχολής UEFA Elite Youth Α
