Συναρπαστικό το φινάλε και στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ όπου κρίθηκε το τρίτο εισιτήριο της ανόδου.
Η ΑΕΝ Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου μετά το νικηφόρο 3-1 στον αγώνα της με την Ασπίς Πύλας έφτασε στους 52 βαθμούς εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση της κατάταξης.
Εισιτήριο ανόδου όπως είναι γνωστό εξασφάλισε η πρωταθλήτρια ομάδα Λειβαδιακός / Σαλαμίνα Λειβαδιών (πρωταθλήτρια) και η Πέγεια 2014.
Η ΑΕΝ στη διαδρομή των 26 αγωνιστικών του Πρωταθλήματος πανηγύρισε 16 νίκες, έφερε 4 ισοπαλίες και ηττήθηκε έξι φορές.
Πέτυχε 54 τέρματα και ανέδειξε τον πρώτο σκόρερ της Κατηγορίας και συγκεκριμένα το Μιχαλάκη Καλογήρου που σημείωσε 25 τέρματα.
Πρώτος σε χρόνο συμμετοχής ο Καλογήρου (1920 λεπτά) και ακολούθησε με 1916 λεπτά ο Γιώργος Κυριαζής.
Η ακριτική ομάδα στις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές διατηρήθηκε αήττητη και με τον εξαιρετικό βαθμολογικό απολογισμό στο δεύτερο γύρο κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου.
Επίλεκτη Κατηγορία
Τελευταίες Ειδήσεις
Η κλήρωση των ομάδων μας στο Women's Champions League
Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (17/06)
Θ. Θεοδούλου: «Αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου οι παλαίμαχοι»
Η ΚΟΠ δέχεται αιτήσεις για VAR Replay Operator
Με Αρμενία και Αλβανία στην Κύπρο η Εθνική Νέων Κ-19
Εθνική Νεανίδων: Σε όμιλο μαζί με Λετονία, Αλβανία και Μολδαβία
Ραδιοφωνικά δικαιώματα 2026 - 2027
Οι βραβεύσεις στην κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου






