Όλοι οι αγώνες στην Πάφο

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015
Αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της Εθνικής Νέων στις επίσημες υποχρεώσεις της και με την ελπίδα πως θα καταφέρουμε να προκριθούμε στις 28 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
 
Η Κύπρος όπως είναι γνωστό θα φιλοξενήσει τους αγώνες που αφορούν τον τρίτο όμιλο που συμμετέχει η Εθνική μας για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.
 
Η ΚΟΠ ενημέρωσε ήδη την UEFA για την επιλογή των γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους έξι αγώνες και σύμφωνα με τον σχεδιασμό οι αγώνες της Εθνικής θα διεξαχθούν στα Κούκλια και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις στο Παφιακό Στάδιο.
 
Η Εθνική μας θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο το Λουξεμβούργο, θα ακολουθήσει ο αγώνας με την Πολωνία και φινάλε με την Βουλγαρία.
 
Στόχος ή κατάκτηση θέσης (1ης ή 2ης) που θα δώσει εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η αξιοποίηση της έδρας για να επιτευχθεί ο στόχος, είναι βασική προϋπόθεση σύμφωνα και με τους υπεύθυνους της ομάδας μας. 

Στα συν της προσπάθειας και το γεγονός ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την ομάδα, είχαν λάβει μέρος και στην προκριματική φάση της προηγούμενης διοργάνωσης.
 
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο καθώς και η καλύτερη τρίτη των ομίλων της προκριματικής φάσης, θα συνεχίσουν στον Elite round. 
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα στον όμιλο μας:
 
11 Νοεμβρίου (14:30)
Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών
Κύπρος – Λουξεμβούργο
Παφιακό Στάδιο
Βουλγαρία – Πολωνία
 
13 Νοεμβρίου (14:30)
Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών
Πολωνία – Κύπρος
Παφιακό Στάδιο
Βουλγαρία – Λουξεμβούργο
 
16 Νοεμβρίου (14:30)
Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών
Κύπρος - Βουλγαρία
Παφιακό Στάδιο
Λουξεμβούργο - Πολωνία

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent