Ο απολογισμός της χρονιάς

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014
Η ομάδα του Απόλλωνα κατέκτησε το Πρωτάθλημα Elite U-15.
-------------------------------------------------------
 
Με τη συμμετοχή 40 ομάδων έγινε η φετινή διοργάνωση του Πρωταθλήματος Παίδων U-15 Α', Β', Γ', Δ' Κατηγορίας.
 
Το Πρωτάθλημα ξεκίνησε με πέντε περιφερειακούς ομίλους για να καταλήξουμε στα Πρωταθλήματα Elite και Premier, ανάλογα με τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων όπως αυτή ήταν καθορισμένη μέσα από τους κανονισμούς.
 
Στο Πρωτάθλημα Elite έλαβαν μέρος οκτώ ομάδες και πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Απόλλωνα, ενώ την πρωτιά του Πρωταθλήματος Premier που έγινε επίσης με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων, εξασφάλισε η Ανόρθωση.
 
Η διαδρομή όπως προαναφέραμε ξεκίνησε περιφερειακά σε ομίλους ως ακολούθως:
 
Όμιλος Λευκωσίας
Στην κούρσα των 22 αγωνιστικών με τις δώδεκα συμμετοχές στην κορυφή τερμάτισε αήττητο το ΑΠΟΕΛ που μαζί με την τρίτη Ομόνοια συνέχισαν στο Πρωτάθλημα Elite, ενώ η δεύτερη Ανόρθωση και ο τέταρτος Ολυμπιακός έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Premier.
 
Α'όμιλος Λεμεσού / Πάφου
Μετά την αποχώρηση του ΑΠΟΕΛ παραμονές της έναρξης έλαβαν μέρος 7 ομάδες που αγωνίστηκαν σε τρεις γύρους και την πρώτη θέση εξασφάλισε η ΑΕΛ που έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα Elite.
 
Ο δεύτερος Ν&Σ Ερήμης αγωνίστηκε σε αγώνα μπαράζ με την δεύτερη του δεύτερου ομίλου ΑΕΠ και μετά την ήττα του έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα Premier μαζί με την τρίτη της κατάταξης ΑΕΖ Ζακακίου.
 
Β' όμιλος Λεμεσού / Πάφου
Έλαβαν μέρος οκτώ ομάδες και αγωνίστηκαν σε τρεις γύρους, σύνολο 21 αγωνιστικές. Την πρωτιά εξασφάλισε ο αήττητος Απόλλωνας που έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα Elite μαζί με την ΑΕΠ, που όπως προαναφέραμε στο μπαράζ νίκησε τον Ν&Σ Ερήμης. Η τρίτη της κατάταξης Καρμιώτισα Πολεμιδιών συνέχισε στο Πρωτάθλημα Premier.
 
Όμιλος Λάρνακας
Συμμετείχαν οκτώ ομάδες που αγωνίστηκαν σε τρεις γύρους. Η αήττητη Ανόρθωση μαζί με την δεύτερη ΑΕΚ Λάρνακας συνέχισαν στο Πρωτάθλημα Elite και η τρίτη Νέα Σαλαμίνα μαζί με τον τέταρτο ΑΣΙΛ στο Πρωτάθλημα Premier.
 
Όμιλος Αμμοχώστου
Έλαβαν μέρος πέντε ομάδες και αγωνίστηκαν σε τέσσερις γύρους. Η πρώτη Αγία Νάπα συνέχισε στο Πρωτάθλημα Elite και ο δεύτερος Εθνικός Άχνας στο Πρωτάθλημα Premier.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent