Ο απολογισμός με τις 42 συμμετοχές και τις δύο φάσεις στα Πρωταθλήματα Παίδων U-13.">

Ο απολογισμός της χρονιάς στα Πρωταθλήματα Παίδων U-15

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014
Στιγμιότυπο από παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ για το Πρωτάθλημα Elite.
--------------------------------------------------
 
Με τη συμμετοχή 42 ομάδων έγινε η φετινή διοργάνωση του Πρωταθλήματος Παίδων U-13 Α', Β', Γ', Δ' Κατηγορίας.
 
Το Πρωτάθλημα ξεκίνησε με έξι περιφερειακούς ομίλους για να καταλήξουμε στα Πρωταθλήματα Elite και Premier, ανάλογα με τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων όπως αυτή ήταν καθορισμένη μέσα από τους κανονισμούς.
 
Στο Πρωτάθλημα Elite έλαβαν μέρος οκτώ ομάδες και πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ενώ την πρωτιά του Πρωταθλήματος Premier που έγινε με τη συμμετοχή εννέα ομάδων, εξασφάλισε η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.
 
Η διαδρομή όπως προαναφέραμε ξεκίνησε περιφερειακά σε ομίλους ως ακολούθως:
 
Α΄όμιλος Λευκωσίας
Στην κούρσα των δεκαοκτώ αγωνιστικών με τις επτά συμμετοχές στην κορυφή τερμάτισε το ΑΠΟΕΛ που μαζί με τη δεύτερη Ομόνοια συνέχισαν στο Πρωτάθλημα Elite, ενώ η τρίτη Ανόρθωση έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα Premier.
 
Β' όμιλος Λευκωσίας
Έλαβαν μέρος έξι ομάδες που αγωνίστηκαν σε τέσσερις γύρους, συνολικά είκοσι αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε αλάνθαστος την πρώτη θέση και συνέχισε στο Πρωτάθλημα Elite, ενώ η δεύτερη Ομόνοια και το τρίτο ΘΟΪ Λακατάμιας έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Premier.
 
Όμιλος Λεμεσού
Έλαβαν μέρος 12 ομάδες και την πρώτη θέση εξασφάλισε η ΑΕΛ με δεύτερο τον Ν&Σ Ερήμης, που ακολούθως έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Elite. Η 3η Καρμιώτισσα και το 4ο ΑΠΟΕΛ έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Premier.
 
Όμιλος Πάφου
Έλαβαν μέρος πέντε ομάδες και αγωνίστηκαν σε τέσσερις γύρους, σύνολο δεκαέξι αγωνιστικές. Την πρωτιά εξασφάλισε η αήττητη ΑΕΠ που έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα Elite και ο δεύτερος Ακρίτας Χλώρακας συνέχισε στο Πρωτάθλημα Premier.
 
Α΄όμιλος Λάρνακας / Αμμοχώστου
Συμμετείχαν επτά ομάδες που αγωνίστηκαν σε τρεις γύρους. Η αλάνθαστη Ανόρθωση συνέχισε στο Πρωτάθλημα Elite και η δεύτερη Νέα Σαλαμίνα μαζί με τον τρίτο Ερμή Αραδίππου στο Πρωτάθλημα Premier.
 
Β' όμιλος Λάρνακας / Αμμοχώστου
Δήλωσαν συμμετοχή έξι ομάδες όμως μετά την αποχώρηση της Αλκής έμειναν πέντε και αγωνίστηκαν σε τέσσερις γύρους. Η πρώτη ΑΕΚ Λάρνακας συνέχισε στο Πρωτάθλημα Elite και ο τρίτος ΑΣΙΛ στο Πρωτάθλημα Premier.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent