Οι δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ και της Αραράτ

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Οι αρχηγοί του ΑΠΟΕΛ και της Αραράτ Γιώργος Αλεξίου και Σίλβιο Μούλλερ με το τροπαίου του Κυπέλλου.
-----------------------------------------------------------


Την αισιοδοξία τους για κατάκτηση του Κυπέλλου Futsal  εξέφρασαν στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο προπονητή του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Πλατής και ο προπονητής της Αραράτ  Παναγιώτης Παρασκευάς  καθώς και οι αρχηγοί των ομάδων έστειλε μήνυμα στον κόσμο για να δώσει το παρών του στο γήπεδο και να στηρίξει τις δύο ομάδες σε πλαίσια αθλητοπρέπειας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις τους:
Γιώργος Πλατής (προπονητής ΑΠΟΕΛ): «Είναι με μεγάλη χαρά που μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, βρισκόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Παίζουμε κόντρα στην πιο ιστορική ομάδα του αθλήματος στην Κύπρο. Από μόνο του, το όνομα της Αραράτ απαιτεί μεγάλο σεβασμό. Είναι ένας τελικός χωρίς φαβορί. Θα το παλέψουμε και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας βοηθήσει για να στεφθούμε κυπελλούχοι».
Παναγιώτης Παρασκευάς (προπονητής Αραράτ): «Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο για εμάς που μετά από μια δύσκολη χρονιά στο Πρωτάθλημα, έχουμε καταφέρει να προκριθούμε στον τελικό. Υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός μεταξύ των δύο ομάδων. Θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αναγνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου μας αλλά θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια».
Γιώργος Αλεξίου (αρχηγός ΑΠΟΕΛ): «Από πλευράς των ποδοσφαιριστών θα δώσουμε  θα δώσουμε καλύτερο μας εαυτό για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι ένας τελικός χωρίς φαβορί. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο κρίνει ένα τίτλο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας βοηθήσει, μετά το Πρωτάθλημα να κατακτήσουμε και το Κύπελλο, πάντα στα σωστά πλαίσια».
Σίλβιο Μούλλερ: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά, θέλουμε μέσω του Κυπέλλου να αποδείξουμε πως είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που δείξαμε στο Πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι φαβορί στον τελικό είναι το ΑΠΟΕΛ και λόγω ποιότητας και λόγω κόσμου. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Εύχομαι ο κόσμος να βοηθήσει ο τελικός να γίνει γιορτή του Futsal».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent