Η Πόλη Χρυσοχούς για πρώτη φορά φιλοξενεί ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός.">

Το γήπεδο του τελικού

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013
Το Δημοτικό Στάδιο Πόλεως Χρυσοχούς για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός.
----------------------------------------------------------------------------------------
 
Αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ του ΘΟΪ Λακατάμιας με την ΕΝΑΔ και η Πόλη Χρυσοχούς για πρώτη φορά φιλοξενεί ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός.
 
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο τελικός Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ - Δ’ Κατηγορίας θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της περιοχής, ξεκίνησε και η συλλογική προσπάθεια για την άριστη διοργάνωση του και θεωρείται δεδομένο ότι θα δημιουργηθεί νέο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου.
 
Η αγάπη των ανθρώπων της περιοχής δημιούργησε και την προϋπόθεση για να αναβαθμιστεί η ΕΝΑΔ και να καταστεί παραδοσιακή δύναμη των μικρών Κατηγοριών στα Πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΚΟΠ.
 
Η σταθερή αναβάθμιση δημιούργησε ακολούθως και την αναγκαιότητα για αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων στην πόλη Χρυσοχούς.
 
Το Δημοτικό Στάδιο, χωρητικότητας 1400 θέσεων, ανακαινίστηκε και από την αγωνιστική περίοδο 2009 / 2010 χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της ΕΝΑΔ αλλά και της γυναικείας ομάδας Αφροδίτη που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της ΚΟΠ. Στο γήπεδο φιλοξενούνται επίσης οι αγώνες της Ακαδημίας της ΕΝΑΔ.

Να κερδίσει το ποδόσφαιρο
«Σίγουρα είναι μεγάλο γεγονός για την περιοχή μας και ευχαριστούμε την ΚΟΠ και την χορηγό εταιρεία Coca – Cola που αποδέχτηκαν την κοινή εισήγηση των διαγωνιζομένων ομάδων για να φιλοξενήσουμε τον τελικό στο ανακαινισμένο μας γήπεδο» επισημαίνει ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς κ. Άγγελος Γεωργίου και προσθέτει:
 
«Η παρουσία της ΕΝΑΔ στον τελικό μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε ξανά τη χαρά της συμμετοχής. Πάνω από όλα επιθυμούμε να δούμε ένα σπουδαίο τελικό και ο πολύς κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει το παιχνίδι και να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές. Θέλουμε να επικρατήσει η αθλητοπρέπεια με νικητή το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
 
Θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε φίλους από την ομάδα του ΘΟΪ Λακατάμιας αλλά και πολλούς φίλους από τις γύρω περιοχές που θέλουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία ενός τέτοιου αγώνα. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε στο γήπεδο περισσότερους από χίλιους φιλάθλους».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent