Πλησιάζει η ώρα της μεγάλης γιορτής

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013
Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου Γ' - Δ' Κατηγορίας. 
------------------------------


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου του Τελικού του Κυπελλου Coca – Cola Γ’ – Δ’  Κατηγορίας στον οποίο θα αναμετρηθούν το ΘΟΪ Λακατάμιας και η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς.
 
Ο τελικός θα γίνει αύριο, στις 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την LTV.
 
«Ο φετινός τελικός Γ’ - Δ’ Κατηγορίας είναι ο 5ος συνεχόμενος. Ευχαριστούμε την εταιρεία Coca – Cola για την συμπαράσταση της και την οικονομική της στήριξη, προκειμένου αυτή η διοργάνωση θα γίνει θεσμός.
 
Είναι με ιδιαίτερη ευχαρίστηση που βλέπουμε την Coca – Cola, στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε, να συνεχίζει να επενδύει στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς, ο οποίος, ευχαρίστησε επίσης τα ΜΜΕ για την προβολή που δίνουν στον τελικό αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικότερα, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στην LTV που για άλλη μια χρονιά, θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό.
 
«Συγχαίρω την ΕΝΑΔ και το ΘΟΪ για την παρουσία τους στον τελικό. Εύχομαι να γίνει ένας αθλητοπρεπής αγώνας και ο καλύτερος να νικήσει. Σημασία έχει να νικήσει το ποδόσφαιρο και στο τέλος, οι ηττημένοι να χειροκροτήσουν τους νικητές», ανέφερε επίσης ο κ. Μυλωνάς, για να προσθέσει:
 
«Όταν ξεκίνησε αυτή η διοργάνωση, η ΚΟΠ είχε ως στόχο ο τελικός να γίνει σε όλες τις επαρχίες, για να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει ένα τέτοιο αγώνα. Ξεκινήσαμε από το Δασάκι της Άχνας, πήγαμε στη Γεροσκήπου, στο ΓΣΠ, στην Παρεκκλησιά και φέτος ο τελικός γίνεται στην Πόλη Χρυσοχούς. Σύντομα, ελπίζω να κάνουμε και ένα τελικό και στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, πέραν της Άχνας, όπου έγινε ο πρώτος τελικός».
 
Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ το κανονικό, 5 το μαθητικό ενώ για τα παιδιά η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας Coca – Cola, η κ. Σώτη Πέρναρου ανέφερε τα ακόλουθα:
 
«Φέτος, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τότε που η εταιρεία Λανίτη μέσω της Coca – Cola στηρίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι μια σχέση η οποία μέσα από τα χρόνια μεγαλώνει και θεμελιώνεται. Εύχομαι στο ΘΟΪ και στην ΕΝΑΔ καλή επιτυχία στον τελικό. Εμείς, παρά τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, για άλλο ένα τελικό ετοιμάζουμε εκπλήξεις για τον κόσμο».
 
Οι εκπρόσωποι των Σωματείων
Εκ μέρους του ΘΟΪ, στη Συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Πρόεδρος του Σωματείου και Δήμαρχος Λακατάμιας κ. Λούκας Ιατρού:
 
«Ευχαριστούμε την Coca – Cola για τη μακρόχρονη προσφορά της στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και κυρίως στο Κύπελλο των μικρών Κατηγοριών. Συγχαίρουμε την ΚΟΠ που έχει καταστήσει θεσμό αυτή τη διοργάνωση και ελπίζουμε να συνεχίσει. 

Το Κύπελλο Coca – Cola Γ’ - Δ’ Κατηγορίας είναι ένας θεσμός με πολύ ισχυρά κίνητρα και ελπίζουμε σαν ΘΟΪ Λακατάμιας, να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο.
 
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, θα συγχαρούμε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να επικρατήσει η αθλητοπρέπεια. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και κυρίως την ΣΠΕ Λακατάμιας που χωρίς αυτήν δεν θα είχαμε ομάδα στην ΚΟΠ, καθώς και την LTV που θα μεταδώσει ζωντανά τον τελικό».
 
Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΑΠ Πόλης Χρυσοχούς κ. Ανδρέας Κλεάνθους εκπροσώπησε τη διοίκηση του Σωματείου στην Συνέντευξη Τύπου του τελικού.
 
«Είμαστε στον τελικό για δεύτερη φορά και αυτή τη φορά ελπίζω να κατακτήσουμε το τρόπαιο για να δώσουμε ικανοποίηση στον κόσμο που μας στηρίζει. Ο τελικός γίνεται στο γήπεδο μας και αποτελεί μεγάλο στοίχημα για εμάς να κάνουμε αυτά που πρέπει για να ικανοποιήσουμε την ΚΟΠ, την Coca – Cola και την αντίπαλη ομάδα. 

Για πολλούς είμαστε το φαβορί λόγω έδρας, όμως εμείς δεν το βλέπουμε έτσι, αφού ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε ένα ισάξιο αντίπαλο.
 
Ευχαριστούμε την Coca – Cola για την στήριξη της αλλά και τους χορηγούς μας, την ΣΠΕ Πόλης Χρυσοχούς, το Δήμο Πόλης Χρυσοχούς και την εταιρεία Γεννάδιος Θεολόγου και υιοί για τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν στο Σωματείο μας», ανέφερε ο κ. Κλεάνθους.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent