«Μεγάλος νικητής θα είναι το ποδόσφαιρο»

Τρίτη, 2 Απριλίου 2013
Οι προπονητές των ομάδων του τελικού μιλώντας στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου, εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι μέσα από τον τελικό της Τετάρτης νικητής θα αναδειχθεί το ποδόσφαιρο.
 
Ο προπονητής του ΘΟΪ Λακατάμιας Χρίστος Χριστούδιας περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και μακριά από το άγχος.
 
«Τόσο από ψυχολογικής όσο και από αγωνιστικής πλευράς είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι.
 
Στα τελευταία παιχνίδια Πρωταθλήματος είχαμε άγχος λόγω του στόχου της ανόδου, τώρα θα παίξουμε ελεύθερα και νομίζω ότι το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος μας.
 
Πιστεύω ότι θα γίνει ένας ωραίος ποδοσφαιρικό αγώνας και είμαι σίγουρος ότι νικητής θα είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΘΟΪ Λακατάμιας.
 
Από την πλευρά του ο προπονητής της ΕΝΑΔ Γιώργος Πολυβίου ανέφερε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου: 
 
«Συγχαρητήρια στην ΚΟΠ για τη διοργάνωση του τελικού αλλά και τη διατήρηση θεσμού. Μιας σημαντικής διοργάνωσης για ομάδες χαμηλών κατηγοριών, για τους προπονητές του ποδοσφαιριστές, αλλά και τους παράγοντες τους.
 
Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα μας είναι στον τελικό μετά από μεγάλη προσπάθεια και αντιμετωπίζοντας με όλες τις δυνατές ομάδες που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό.
 
Παίζουμε στην έδρα μας με μια ιστορική ομάδα, με παρουσία στην Α’ Κατηγορία. Συγχαρητήρια στο ΘΟΪ Λακατάμιας για την παρουσία του στον τελικό αλλά και για την άνοδο του.
 
Λόγω έδρας θεωρητικά μπορεί να υπάρχει για τον κόσμο ένα μικρό προβάδισμα στην ομάδα μας όμως εμείς βλέπουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα.
 
«Είναι ένας αγώνας, ένας τελικός και χρειάζεται και προσπάθεια και σοβαρότητα για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. 

Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας με την ευχή ο καλύτερος να φτάσει στη νίκη. Θα έχουμε αρκετό κόσμο στο πλευρό μας και οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να κλείσουμε τη χρονιά με διάκριση».

Οι αρχηγοί των ομάδων
Φρίξος Ιωάννου (ΘΟΪ): «Για την ομάδα μου ήταν μια πετυχημένη χρονιά, αφού ανεβήκαμε στην Γ’ Κατηγορία και τώρα είμαστε στον τελικό Κυπέλλου.
 
Θα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει στην πιο  πάνω Κατηγορία, όμως σε ένα τελικό όλα παίζονται. Έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και μπορούμε να φτάσουμε στη διάκριση».
 
Σωκράτης Σωκράτους (ΕΝΑΔ): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο. Χρειάζεται σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση  για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Καλώ τον κόσμο να είναι δίπλα μας και πιστεύω στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent