Η Κύπρος φιλοξενεί και πάλι το Women’s Cup

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013
Γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες από όλο τον κόσμο θα έρθουν το Μάρτιο στην Κύπρο για να συμμετάσχουν στο Cyprus Women’s Cup 2013.
Πρόκειται για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου η οποία διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά στο νησί μας από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Σκοτίας, της Αγγλίας και της Ολλανδίας σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.
Το φετινό Women’s Cup  θα γίνει από τις 6 μέχρι τις 13 Μαρτίου και σε αυτό θα συμμετάσχουν οι Εθνικές ομάδες του Καναδά, της Αγγλίας, της Φινλανδίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Βορείου Ιρλανδίας, του ΕΪΡΕ, της Σκοτίας, της Νοτίου Αφρικής, της Νοτίου Κορέας και της Ελβετίας.
Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε τρεις ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Οι αγώνες θα γίνουν στο ΓΣΠ, στο ΓΣΖ και στο «Τάσος Μάρκου».
Στον πρώτο όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στο ΓΣΠ, συμμετέχουν η Αγγλία, η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία και η Σκοτία.
Στο δεύτερο όμιλο ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο ΓΣΖ, συμμετέχουν ο Καναδάς, η Φινλανδία, η Ολλανδία και η Ελβετία.
Οι αγώνες του τρίτου ομίλου θα γίνουν στο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι και σε αυτόν συμμετέχουν η Βόρεια Ιρλανδία, το ΕΪΡΕ, η Νότιος Αφρική και η Νότιος Κορέα.
Πρόκειται για ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός το οποίο θα στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών διεθνών ΜΜΕ αλλά και ξένων Ομοσπονδιών.
 
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent