Ο απολογισμός της Εθνικής μας.

">

Ο απολογισμός από τη συμμετοχή μας στην προκριματική φάση

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013
Ο απολογισμός από τη συμμετοχή στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal 2014 δυστυχώς μας άφησε στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου.
 
Η Εθνική μας ταξίδεψε στο Κάουνας με στόχο την πρόκριση και οι δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες από Αγγλία και Λιθουανία αντίστοιχα,  έφεραν απογοήτευση στους διεθνείς μας.
 
Απογοήτευση γιατί η συνολική τους προσπάθεια δεν άξιζε για μηδέν απολογισμό όμως η ουσία της υπόθεσης δεν αλλάζει και η επόμενη μέρα φέρνει περισσότερες δυσκολίες.
 
Μείναμε στην τελευταία θέση και η Κύπρος έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να πραγματοποιήσει το άλμα που θα μας έδινε το δικαίωμα να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και παράλληλα να κερδίσουμε σκαλοπάτια στην ευρωπαϊκή κατάταξη.
 
Κέρδος από αυτή τη συγκεκριμένη διοργάνωση η συμμετοχή νέων ποδοσφαιριστών, που σε επόμενους αγώνες θα στηρίξουν την προσπάθεια της αναβάθμισης μαζί με την παλιά φρουρά.
 
«Προετοιμαστήκαμε για το καλύτερο σε ένα όμιλο που αποτελούσαν τρεις ισοδύναμες ομάδες και η προσπάθεια που κατέβαλαν οι διεθνείς μας δεν επιβραβεύτηκε ούτε στο ελάχιστο.
 
Η τελική κατάταξη κρίθηκε όπως το περιμέναμε στις λεπτομέρειες και δυστυχώς η κατάταξη μας βρίσκει στην τελευταία θέση. Ανεξάρτητα από τον απολογισμό αυτής της αποστολής θα επαναλάβω ότι η Εθνική μας έχει μέλλον και μέσα από τις εμπειρίες που πήραν τα παιδιά που κλήθηκαν για πρώτη φορά θα γίνουμε πιο δυνατοί», επισημαίνει ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Μυλωνάς.
 
Η Εθνική μας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με ήττα από την Αγγλία, που χωρίς να εντυπωσιάσει έκανε τελικά την έκπληξη στον όμιλο που φιλοξενήθηκε στο Κάουνας της Λιθουανίας.
 
Μια επιτυχία που προκάλεσε αίσθηση και όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες θα συμφωνήσουν πως απλά προκρίθηκε η ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη.
 
Στο δεύτερο παιχνίδι με τους Λιθουανούς και χωρίς πλέον κανένα άγχος, οι διεθνείς μας ήταν συνεχώς μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης της νίκης όμως ούτε αυτή τη φορά τα καταφέραμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ και μείναμε στις χαμένες ευκαιρίες.
 
«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι. Περιμέναμε με αισιοδοξία τη συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση για να επιβεβαιώσουμε τα βήματα της προόδου αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και μας περιμένει σκληρή δουλειά», μας ανέφερε με τη σειρά του ο έμπειρος Μανώλης Μανώλη.
 
Στην αποστολή της Λιθουανίας συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
 
Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, Χαράλαμπος Δημητριάδης, Άντρος Γεωργίου, Χρίστος Ιακώβου, Μάρκος Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Κυριάκος Λειβαδιώτης, Μανώλης Μανώλη, Οδυσσέας Οδυσσέως, Ιάκωβος Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Σκαμπύλης, Χρίστος Στυλιανού, Γιώργος Τουμαζής.
 
3ος όμιλος
 
25/01/2013
Λιθουανία-Αγγλία 3-4
Bezykornovas (16:38, 27:49), Šteinas (36:20) / Murphy (3:04), Cook (6:01), Ballinger (23:43, 30:42)
 
26/01/2013
Αγγλία-Κύπρος 2-1
Gay (17:41, 19:37) / Κ. Χριστοδούλου (21:57)
 
27/01/2013
Κύπρος-Λιθουανία 0-1
Audrius Juozaitis (16:10)
 
Η αποστολή της Εθνικής μας επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο μέσω Μόσχας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent