Σήμερα η Συνέντευξη Τύπου ενόψει της διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ανδρών Futsal περιόδου 2011/2012.">

Υπόσχεση για θέαμα ψηλού επιπέδου

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012
Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Futsal. Αύριο στην κλειστή αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία ο μεγάλος τελικός μεταξύ της Ομόνοιας και της Αραράτ.
 
Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/5) το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ, οι πρωταγωνιστές εξέφρασαν τις απόψεις τους για το μεγάλο ραντεβού της Παρασκευής και όλοι συμφώνησαν πως ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα σπουδαίο παιχνίδι. 

Το γεγονός ότι ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από την Cytavision, στην οποία εκφράστηκαν ευχαριστίες, αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για διαφήμιση του αθλήματος.
 
Ο κ. Γιώργος Μηχανικός εκ μέρους της ΚΟΠ συγχάρηκε τις ομάδες για την παρουσία τους στη μεγάλη γιορτή και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο τελικός θα αποτελέσει την καλύτερη ευκαιρία για διαφήμιση του αθλήματος, αλλά και του σεβασμού μεταξύ των αθλητών.
 
«Από την πλευρά της ΚΟΠ καταβάλλεται η κάθε δυνατή προσπάθεια για μια διοργάνωση που αρμόζει σε ένα τελικό και όλοι μαζί θα δείξουμε την πρόοδο του αθλήματος με κύριο μέλημα μας τον αλληλοσεβασμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μηχανικός.
 
Ακολούθως εξέφρασαν τις απόψεις τους εκπρόσωποι των Σωματείων και υπενθυμίζεται ότι γηπεδούχος ομάδα για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων είναι η Ομόνοια Λευκωσίας. 

«Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε τα σε βάρος μας προγνωστικά», τόνισε εκ μέρους της Αραράτ ο κ. Πίτερ Στίβενσον.
 
Από πλευράς Ομόνοιας ο κ. Αντώνης Ζυμαράς ανάφερε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης:
 
«Ο τελικός θα είναι μια μεγάλη γιορτή και ευχαριστούμε την Cytavision που θα μεταδώσει το παιχνίδι και θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να παρακολουθήσει το φανταστικό άθλημα του Futsal.
 
Αγωνίζονται οι δύο μεγαλύτερες ομάδες και οι καλύτερες της φετινής χρονιάς. Για μένα ο τελικός είναι τριπλής παραλλαγής και από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».
 
Οι προπονητές

Σέρτζιο Ναζαρετιάν (Αραράτ)
«Στο μυαλό μας φαβορί είναι η Ομόνοια. Κατέκτησε το πρωτάθλημα με 16 βαθμούς περισσότερους από τη δική μας ομάδα, έχει να επιδείξει τα καλύτερα στατιστικά και αγωνίζεται στην έδρα της. 

Με αυτά δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε τη δική μας προσπάθεια. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα».
 
Κούλλης Μαυρουδής (Ομόνοια)
«Ευχαριστώ τον φίλο μου τον Σέρτζιο για τα καλά του λόγια. Θα αγωνιστούν οι καλύτερες ομάδες και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να είναι βέβαιος ότι φεύγοντας και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θα αισθάνεται τυχερός που παρακολούθησε τον τελικό».
 
Οι ποδοσφαιριστές

Σίλβιο Μούλερ (Αραράτ)
«θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ελπίζουμε απέναντι στο φαβορί του τελικού».
 
Μανώλης Μανώλη (Ομόνοια)
«Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τον συμπαίκτη μου Τάσο Σκαμπίλη που αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς. Αύριο αγωνίζονται όντως οι καλύτερες ομάδες. Δουλεύουμε σκληρά, είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα και θέλουμε και το κύπελλο».
 
Ο τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 και ώρα 19:00 στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα μεταδοθεί απευθείας από την Cytavision.
 
Α’ διαιτητής: Πέτρος Παναγίδης
Β’ διαιτητής: Νεόφυτος Λοϊζου
Γραμματεία: Χρίστος Παπαϊωάννου
Παρατηρητής: Ανδρέας Αντωνόπουλος
Χρονομέτρης: Ζήνωνας Ζήνωνος

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent