Με τις αναμετρήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο η δράση του Πρωταθλήματος Cyta Δ’ Κατηγορίας.">

Προτελευταία στροφή

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012
Στιγμιότυπο από φετινό παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ της ΜΕΑΠ και του ΘΟΪ Λακατάμιας. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στη Λακατάμια.
 
Με τις αναμετρήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο (21/4) η δράση του Πρωταθλήματος Cyta Δ’ Κατηγορίας.
 
Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία της κούρσας και οι σημαντικές εκκρεμότητες θα ξεκαθαρίσουν μέσα από τα τελευταία 180 λεπτά της χρονιάς.
 
Η αναλυτική βαθμολογία δημοσιεύεται στην Κατηγορία Διοργανώσεις / Άνδρες και κάτω από τον τίτλο Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας 2011/2012.
 
Στην πάνω ζώνη σε εκκρεμότητα βρίσκεται η τρίτη θέση της ανόδου αλλά και ο πρωταθλητής της φετινής περιόδου. Μαθηματικά ανεβαίνουν Διγενής Ορόκλινης και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.
 
Στην κάτω ζώνη μαθηματικά διαβαθμίστηκαν ΑΕΚ Κυθρέας και ΑΕΚ Κοράκου και σε εκκρεμότητα βρίσκεται η τρίτη ομάδα που επίσης θα διαβαθμιστεί.
 
Με νικηφόρο αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι του τον Κισσό FC ο πρωτοπόρος Διγενής Ορόκλινης εξασφαλίζει και μαθηματικά τον τίτλο. Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Διγενή-Καρμιώτισσας.
 
Εκκρεμότητα υπάρχει και για την τρίτη θέση της κατάταξης που δίνει επίσης εισιτήριο ανόδου. Όπως είναι σήμερα διαμορφωμένο το σκηνικό, για την τρίτη θέση μαθηματικά ελπίζουν τέσσερις ομάδες.
 
Το ΘΟΪ Λακατάμιας που βρίσκεται στους 43 βαθμούς (αλλά με αγώνα λιγότερο), ο Εθνικός Λατσιών που βρίσκεται στους 41 βαθμούς και Κ&Ε Τραχωνίου, Ξυλοτύμπου που ακολουθούν με 40 βαθμούς.

Σημειώνεται ότι η ΚΟΠ ενέκρινε αίτημα του Εθνικού Λατσιών για μείωση της τιμής του εισιτηρίου για τον αγώνα του με την Δυναμό Περβολιών. Η τιμή εισόδου καθορίστηκε στο ένα ευρώ.
 
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/4 (16:30)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ-ΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ-Κ&Ε ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ
ΚΙΣΣΟΣ FC-ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ
ΘΟΪ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ-ΜΕΑΠ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ
ΑΕΚ ΚΥΘΡΕΑΣ-ΚΕΔΡΟΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ-ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ
 
Το φινάλε του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 28 Απριλίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
 
ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ-ΚΙΣΣΟΣ FC
Κ&Ε ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ-ΑΕΚ ΚΥΘΡΕΑΣ
ΚΕΔΡΟΣ-ΕΛΠΙΔΑ ΑΣΤΡΟΜΕΡΙΤΗ
ΜΕΑΠ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ
ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ
 
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent