Μίλησαν οι πρωταγωνιστές του τελικού της διοργάνωσης Γ’ – Δ’ Κατηγορίας.">

Γιορτή ο τελικός της Κυριακής

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012
Πριν από τη διαδικασία της κλήρωσης των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας μίλησαν οι πρωταγωνιστές του τελικού της διοργάνωσης Γ’ – Δ’ Κατηγορίας.
 
Διγενής Ακρίτας Μόρφου και ΑΕΚ Κουκλιών θα διεκδικήσουν την ερχόμενη Κυριακή το τρόπαιο στον τέταρτο τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς και θα αρχίσει στις 15:00 (LTV 1).
 
Οι πρωταγωνιστές του τελικού έστειλαν με σαφήνεια τα μηνύματά τους, τονίζοντας πως την Κυριακή στην Παρεκκλησιά θα γίνει μια μεγάλη γιορτή με κερδισμένο το ποδόσφαιρο και τις μικρές μας κατηγορίες.
 
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΟΠ και την Κόκα-Κόλα για την ευκαιρία που προσφέρουν στα Σωματεία που προσπαθούν για την επιβίωση τους να ζήσουν τη χαρά της διοργάνωσης του κυπέλλου.
 
Θα διεκδικήσουμε το κύπελλο με όλες μας τις δυνάμεις και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει ένα πολύ καλό αγώνα μέσα σε πνεύμα αθλητοπρέπειας.
 
Με την ΑΕΚ Κουκλιών αλλά και με όλες τις ομάδες οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές και θα διαφυλάξουμε αυτή τη συνεργασία», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Διγενή Ακρίτα Μόρφου κ. Χαρίλαος Βελάρης.
 
Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Κουκλιών κ. Χριστάκης Κάϊζερ με τη σειρά του ανάφερε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:
 
«Καταρχήν πρέπει να συγχαρούμε την ΚΟΠ αλλά και τη χορηγό εταιρεία που μας δίνουν την ευκαιρία να γιορτάσουμε. 

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η ομάδα μας θέλει να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του κυπέλλου σε ένα δύσκολο τελικό. Καλή επιτυχία στην ομάδα του Διγενή και είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο θα προσφέρουν πολύ καλό θέαμα».

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Σταύρος Φοιτίδης (ΑΕΚ Κουκλιών)
«Η ΚΟΠ και η Κόκα-Κόλα με τη διοργάνωση του κυπέλλου αναβαθμίζουν τις μικρές κατηγορίες και δίνουν την ευκαιρία στις ομάδες να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες με τη συμμετοχή τους στον τελικό, που θα τον παρακολουθήσει όλη η Κύπρος με την απευθείας τηλεοπτική κάλυψη.
 
Ο τελικός είναι τελικός και δεν υπάρχουν φαβορί. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τον αντίπαλο μας και θα διεκδικήσουμε τη διάκριση με όλες μας τις δυνάμεις».
 
Στέλιος Στυλιανού (Διγενής)
«Κατά αρχή να συγχαρώ ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία. Εύχομαι την Κυριακή να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, με αθλητοπρέπεια και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να απολαύσει τον τελικό.
 
Η ΑΕΚ είναι φαβορί, η ομάδα μας στελεχώνεται από νεαρά παιδιά με μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια την αξιοποίησης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών».

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ
Βρυώνης Βρυώνη (ΑΕΚ Κουκλιών)
«Με την πορεία μας στη φετινή σαιζόν δείξαμε σταθερότητα και δίκαια πήραμε τον τίτλο. Συγχαίρω τον Διγενή και περιμένω ένα πολύ καλό τελικό και ο καλύτερος να κερδίσει».
 
Θεοφάνης Λαγός (Διγενής)
«Θα δώσουμε τα πάντα και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια της Κατηγορίας και η προσπάθεια μας σίγουρα θα είναι δύσκολη, όμως σε ένα τελικό όλα παίζονται».  

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent