Μέσα σε 20 μέρες οι ομάδες τους  θα βρεθούν αντίπαλοι δύο φορές. Στις 9 Αυγούστου στο ΓΣΠ,  ΑΠΟΕΛ και ΑΠΟΠ/Κινύρας θα βρεθούν αντιμέτωποι στον αγώνα για την  Ασπίδα LTV και στις 29 του ίδιου μήνα, θα συναντηθούν ξανά στην Πέγεια, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Marfin Laiki.">

Ασπίδα LTV και ξανά μαζί στην πρεμιέρα

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009
Μέσα σε 20 μέρες οι ομάδες τους  θα βρεθούν αντίπαλοι δύο φορές. Στις 9 Αυγούστου στο ΓΣΠ,  ΑΠΟΕΛ και ΑΠΟΠ/Κινύρας θα βρεθούν αντιμέτωποι στον αγώνα για την  Ασπίδα LTV και στις 29 του ίδιου μήνα, θα συναντηθούν ξανά στην Πέγεια, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Marfin Laiki.
 
«Είναι δύσκολο το ξεκίνημα, όμως μετά την περσινή πορεία η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να έχει συνέχεια. Υπάρχει και η διάθεση και το αξιόλογο δυναμικό για να δώσουμε συνέχεια στις καλές παρουσίες», μας ανέφερε λίγο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του πρωταθλήματος ο Πρόεδρος του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας κ. Μιχάλης Μίτας.
 
Από τον πλευρά του ο Πρόεδρος της πρωταθλήτριας ομάδας του ΑΠΟΕΛ κ. Φοίβος Ερωτοκρίτου, σχολιάζοντας την κλήρωση μεταξύ άλλων ανέφερε:
 
«Το ΑΠΟΕΛ έχει τα ντέρμπι προς το τέλος του πρωταθλήματος, όμως για την ομάδα μας δεν σημαίνει κάτι. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι  και δεν έχει καμιά σημασία ποιος είναι ο αντίπαλός. Ίσως ισχυριστεί κάποιος ότι το πρόγραμμα είναι πιο εύκολο μέχρι να φορμαριστεί η ομάδα και  με αυτό το σκεπτικό, ίσως είναι προτέρημα που τα ντέρμπι είναι στο τέλος».
 
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent