Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες (8/1)

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021
Όπως είναι γνωστό, από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν απαγορευτικό αριθμό κιτρίνων καρτών,  μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος. 

Η απόφαση εναπόκειται στην ομάδα τους, η οποία οφείλει να ενημερώσει γραπτώς για την απόφαση της την ΚΟΠ. 

Βάσει του πιο πάνω κανονισμού, οι ομάδες έχουν ενημερώσει την ΚΟΠ για τα ακόλουθα: 

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Ανδρέας Νεοφύτου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝ Παραλιμνίου Dening Fernando θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαίου Κωνσταντίνος Λουβαρής θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ο Κορμακίτης Τζιόζεφ Βραχίμη θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Αμαθούς Αγίου Τύχωνα Dmytro Strelkovski θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Secouba Diatta θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Ραφαήλ Αναστασίου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Μάριος Κουζαρή θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Κούρη Ερήμης Banahene Zest Owusu θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης Κυριάκος Κέκκου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ονήσιλου Σωτήρας Sergio Manuel Monteiro Semedo θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΝΑ Φίλιππος Κωνσταντίνου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Αχυρώνα Λιοπετρίου Θεόδουλος Θεοδούλου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Morgan Brown Lea θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της ΕΝΑΔ Λοϊζος Φωτίου και Πολύβιος Πολυβίου θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent