Νοέμβριος: Μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της προληπτικής παιδιατρικής

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

Με απόφαση της ΚΟΠ, η 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta έχει αφιερωθεί στο μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη σημασία της προληπτικής παιδιατρικής «Με γνώμονα το παιδί, για ένα καλύτερο αύριο».

Σημείο αναφοράς για την προληπτική παιδιατρική ο μήνας Νοέμβριος στο εξής, αφού από φέτος ο μήνας αυτός καθιερώνεται ως ο μήνας που θα ενημερώνει και θα ευαισθητοποιεί την Κυπριακή κοινωνία για τα ανιχνευτικά προγράμματα και τις  δράσεις του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου».

Αυτό ανέφερε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Κέντρου, κα Φωτεινή Τσιρίδου στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου.

Η κα Τσιρίδου μαζί με τον Πρόεδρο του Κέντρου, Δρ. Αργύρη Αργυρίου, και πλαισιωμένοι από το διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου, έχοντας ως σταθμό το 2020, εξήγγειλαν τον μήνα Νοέμβριο ως τον μήνα ενημέρωσης των ανιχνευτικών προγραμμάτων του.

Κατά τη διάσκεψη τόσο ο Δρ. Αργυρίου όσο και η κα Τσιρίδου έκαναν εκτενή αναφορά για την αποστολή του Κέντρου αλλά και για τα ανιχνευτικά προγράμματα που προσφέρονται δωρεάν στην κυπριακή κοινωνία.

Αποστολή του Κέντρου είναι να προσφέρει στην Κυπριακή κοινωνία υψηλής ποιότητας ανιχνευτικά προγράμματα, ώστε τα παιδιά να έχουν όσο το δυνατό καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Ο μήνας για την προληπτική παιδιατρική τελεί υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Νίκου Αναστασιάδη. Επίσης την όλη προσπάθεια του Συνδέσμου Φίλων του Κέντρου και του ίδιου του Κέντρου στηρίζουν ως ανέκαθεν θεσμικοί χορηγοί το Υπουργείο Υγείας και η ΟΠΑΠ Κύπρου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent