Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. 

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:

*Ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με το ΘΟΪ Λακατάμιας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Esteban Fernando Sachetti θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με τη Νέα Σαλαμίνα.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΑΔ Νικόλας Στυλιανού θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με τον ΑΠΟΝΑ.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ορμήδειας Μιχάλης Κωνσταντίνου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαίου.

*Ο ποδοσφαιριστής της Εληάς Λυθροδόντα Κωνσταντίνος Ξιούρος θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την Ορόκλινη / Τρούλλοι FC.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Νίκος Ευθυμίου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Νικόλαος Βλασόπουλος θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Kevin Pino Tellez θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by