Σάββας Δαμιανού: «Υπάρχει πίστη ότι μπορούμε για θετικό αποτέλεσμα και αυτός είναι και ο στόχος μας»

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μαζί με τον Ραφαήλ Μάμα και τον Νικόλα Παναγιώτου.
------------------------------------------


Η Εθνική μας θα δώσει την Παρασκευή στο Μινσκ το έβδομο παιχνίδι της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 και ο στόχος για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Λευκορωσία είναι δεδομένος.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε σήμερα αργά το απόγευμα στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα (έναρξη στις 18:00) με το βάρος της προσπάθειας να επικεντρώνεται στον τομέα της τακτικής.

«Η ομάδα της Λευκορωσίας τα τελευταία χρόνια δείχνει σημάδια προόδου. Παίζουμε στην έδρα της αλλά πιστεύουμε στη φουρνιά των ποδοσφαιριστών αυτής της Εθνικής μας. Υπάρχει πίστη στο μείγμα των νέων ποδοσφαιριστών με τους παλιούς σε αυτή την κλήση.

Υπάρχει πίστη ότι μπορούμε για θετικό αποτέλεσμα και αυτός είναι και ο στόχος μας» δήλωσε καταρχήν ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Σάββας Δαμιανού και συνεχίζοντας αναφέρθηκε και για την πορεία μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης που διανύουμε:

«Απομένουν 4 αγώνες μέχρι να ολοκληρωθεί η προκριματική φάση και με την κλήση και νέων ποδοσφαιριστών, στόχος μας είναι η ομαλή μεταβάση στη νέα τάξη πραγμάτων. Υπάρχει ταλέντο, βλέπουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στις ομάδες τους αλλα και στην Εθνική μας ομάδα των Ανδρών και αυτό λειτουργεί ως επιπρόσθετο κίνητρο για την ομάδα μας.

Δημιουργούμε βάσεις για το μέλλον με την κλήση των νέων παιδιών χωρίς ασφαλώς να παραβλέπουμε τη θετική παρουσία που θέλουμε να έχουμε στο παρόν για τον καλύτερο δυνατό βαθμολογικό απολογισμό».
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent