Στα play-offs του Champions League η Ομόνοια

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020
Στα play-offs του Champions League και ένα βήμα πριν τους ομίλους της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης η Ομόνοια Λευκωσίας που απέκλεισε απόψε τον Ερυθρό Αστέρα.

Ιστορική επιτυχία για την Ομόνοια που με την πανάξια πρόκριση της έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Europa League και μέσα από το διπλό ραντεβού με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, θα διεκδικήσει το καλύτερο με στόχο τη θέση στους ομίλους του Champions League.

Ανεξάρτητα από το που θα συνεχίσει η Ομόνοια, θα είναι η πρώτη της συμμετοχή στη φάση των ομίλων της UEFA.

Στο αποψινό παχνίδι της 3ης προκριματικής φάσης, απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2 τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο ΓΣΠ.

Μετά το ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και στην παράταση, η Ομόνοια επικράτησε με 4-2 με τον Φαμπιάνο να πραγματοποιεί δύο αποκρούσεις πέναλτι. Σημειώνεται ότι τα τέρματα επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Η Ομόνοια με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό θα εξασφαλίσει συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Ο ηττημένος του αγώνα Ολυμπιακός - Ομόνοια θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Καραϊσκάκη και ο επαναληπτικός στο Στάδιο ΓΣΠ την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου. 

Η Ομόνοια πριν από τον Ερυθρό Αστέρα είχε αποκλείσει εκτός έδρας την Αραράτ Αρμενίας και την Λέγκια Βαρσοβίας επίσης εκτός έδρας.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent