Σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, η βασική ημέρα διεξαγωγής των αγώνων Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας θα είναι το Σάββατο και για τα Πρωταθλήματα Γ’, Δ’ Κατηγορίας η Κυριακή.">

Δεκατρία Σωματεία επέλεξαν Σάββατο

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009
Σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, η βασική ημέρα διεξαγωγής των αγώνων Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας θα είναι το Σάββατο και για τα Πρωταθλήματα Γ’, Δ’ Κατηγορίας η Κυριακή.
 
Δεκατρία Σωματεία που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα ΑΤΗΚ Γ’ και Δ’ Κατηγορίας αντίστοιχα, ενημέρωσαν γραπτώς την ΚΟΠ ότι επιθυμούν να δίνουν τους εντός έδρας αγώνες τους ημέρα Σάββατο.
 
Αναλυτικά:
Από το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας, ημέρα Σάββατο δήλωσε ότι επιθυμεί να αγωνίζεται η ΕΝΑΔ Π. Χρυσοχούς, ο Ηρακλής Γερολάκκου, η ΑΕΚ Κουκλιών, ο Κισσός Κισσόνεργας, η ΑΕΖ, η Αναγέννηση Δερύνειας και ο Διγενής Ορόκλινης.
 
Από το Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας, ημέρα Σάββατο δήλωσε ότι επιθυμεί να αγωνίζεται η Ε.Ν. Παρεκκλησιάς, ο Ν&Σ Ερήμης, η Αναγέννηση Τραχωνίου, η Αναγέννηση Γερμασόγειας, ο Κ&Ε Τραχωνίου και ο Ορφέας Λευκωσίας.
 
Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η θέση των τριών Σωματείων που θα ενταχθούν από την ΣΤΟΚ. Θα γίνει γνωστή μετά την έγκριση τους από τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου 2009.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent