Πράσινο φως από Υπουργείο Υγείας για διεξαγωγή αγώνων της UEFA στην Κύπρο

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Το Υπουργείο Υγείας τοποθετήθηκε θετικά στην διεξαγωγή προκριματικών αγώνων της UEFA στην Κύπρο, ανάμεσα σε ομάδες που προέρχονται από χώρες οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στην κατηγορία Γ σχετικά με την επιδημιολογική τους εικόνα.

Παράλληλα τέθηκαν βασικές προϋποθέσεις όπως:

*Να τηρηθούν πιστά τα πρωτόκολλα της UEFA και της ΚΟΠ

*Οι αγώνες να  διεξαχθούν χωρίς θεατές

*Οι πτήσεις από χώρες κατηγορίας Γ θα πρέπει να είναι ναυλωμένες

Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων αυστηρών μέτρων, σε περίπτωση διεξαγωγής των αγώνων στην Κύπρο, οι ομάδες θα είναι απομονωμένες σε ξενοδοχεία και θα επιτρέπονται μετακινήσεις μόνο για σκοπούς προπόνησης και αγώνα.

Η ΚΟΠ αποτάθηκε στο Υπουργείο Υγείας, μετά από σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η οποία εξέτασε το ενδεχόμενο διεξαγωγής προκριματικών αγώνων του UEFA Champions League και Europa League 2020-21 στην Κύπρο. Το θέμα  διεξαγωγής κάποιων προκριματικών αγώνων στη χώρα μας, προκύπτει καθώς η Κύπρος θεωρείται, σε ότι αφορά τον κορονοϊό, ασφαλής προορισμός.

Με την ευκαιρία, η ΚΟΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει το Υπουργείο Υγείας για την άριστη συνεργασία και την ουσιαστική συμβολή  για αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent