Η ομιλία του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της Cyta Ανδρέα Νεοκλέους

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta Ανδρέας Νεοκλέους απηύθυνε χαιρετισμό στην κλήρωση του Πρωταθλήματος, εκπροσωπώντας τη χορηγό εταιρεία. 

Η ομιλία του κ. Νεοκλέους:

Αγαπητέ φίλε και συνεργάτη Πρόεδρε της ΚΟΠ, Αγαπητοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Σωματείων, Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι

Από το 2016 είμαστε περήφανοι χορηγοί του Πρωταθλήματος και έχουμε την τιμή το πρωτάθλημα να ονομάζεται «Πρωτάθλημα Cyta». Η στρατηγική αυτή συνεργασία με την ΚΟΠ, ανανεώθηκε το 2019 και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε το ποδόσφαιρο, μέχρι το 2025. Στη Cyta, ως ο πιο βασικός παίκτης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, είμαστε ενεργά παρόντες σε σημαντικούς τομείς της κοινωνίας, όπως είναι ο αθλητισμός.

Έχουμε χτίσει διαχρονικά στενούς δεσμούς με το ποδόσφαιρο, το πιο αγαπημένο άθλημα των Κυπρίων, με τους πιο σταθερούς και ένθερμους οπαδούς. Βρισκόμαστε δίπλα στους φιλάθλους, με καινοτόμες υπηρεσίες και τους δίνουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα το αγαπημένο τους άθλημα, μέσα από τις υπηρεσίες μας, από όπου και αν βρίσκονται.

Η απόφαση της χορηγίας του Πρωταθλήματος είναι στρατηγικής σημασίας για τη Cyta. Δουλεύουμε σκληρά ώστε η νέα αγωνιστική σεζόν να αποτελέσει μια χρονιά ορόσημο, που θα αλλάξει τα δεδομένα των συνδρομητών μας και θα αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες μας αλλά και τις επιλογές που τους παρέχουμε.

Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με την ΚΟΠ θα συμβάλει τόσο στην επίτευξη των επιχειρησιακών μας στόχων, όσο και στην ανάπτυξη του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα και την προώθηση του ευ αγωνίζεσθε.

Είχαμε μια δύσκολη χρονιά, μια χρονιά που πολλοί από μας έπρεπε να αναδιαμορφώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις με άλλα μέρη, λόγω των μεγάλων επιπτώσεων της πανδημίας. Την χρονιά που μας πέρασε, κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει ότι το πρωτάθλημα διακόπηκε και ότι η Cyta δεν έλαβε το περιεχόμενο το οποίο δικαιούτο. Με βάση τους όρους της συμφωνίας μας ισχύουν συγκεκριμένες μειώσεις στα ανταλλάγματα που θα καταβάλουμε για την χρονιά αυτή. Την ίδια στιγμή όμως έχουμε διαβεβαιώσει τον Πρόεδρο της ΚΟΠ ότι η Cyta δεσμεύεται με τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με την ΚΟΠ μέχρι το 2025.

Δεν θα πω περισσότερα. Είναι ώρα να μάθουμε πως θα ξεκινήσει η επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ας προχωρήσουμε να δούμε τα αποτελέσματα της κλήρωσης που σηματοδοτούν της έναρξης του Πρωταθλήματος Cyta για τη νέα χρονιά.

Εύχομαι να είναι μια χρονιά που θα επιτρέψει φιλάθλους στις κερκίδες, θα μας χαρίσει πλούσιο θέαμα και θα αναδείξει για ακόμα μια φορά τις αξίες του αθλητισμού.




 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent