Συνεργασία ΚΟΠ με Δήμους Παραλιμνίου και Σωτήρας για την τελική φάση του UEFA EURO U17

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας με το Δήμαρχο Σωτήρας Γιώργο Τάκκα και το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου συνάντηση μεταξύ του Δήμαρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη  και του Προέδρου της ΚΟΠ  Γεώργιου Κούμα.

Η συνάντηση αφορούσε στη συνεργασία του Δήμου Παραλιμνίου με την ΚΟΠ για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Παίδων U17 της UEFA που θα γίνει στην Κύπρο από τις 6 μέχρι τις 22 Μαΐου 2021.



Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς ΚΟΠ ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Ανθουλης Μυλωνάς, ο  Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων Άδωνις Προκοπίου και ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης του EURO U17 Στέλιος Ποταμίτης.




Ο Δήμος Παραλιμνίου θα παραχωρήσει το Στάδιο «Τάσος Μάρκου» καθώς και τα βοηθητικά γήπεδα για τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων ενώ, θα είναι και ο οικοδεσπότης της τελετής έναρξης της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου συνεχάρει τον κ. Κούμα για την πρωτοβουλία της ΚΟΠ να αναλάβει μια τόσο σημαντική διοργάνωση η οποία θα προβάλει την Κύπρο σε ποδοσφαιρικό και όχι μόνο επίπεδο και τον ευχαρίστησε για την ευκαιρία που δίνεται στο Δήμο Παραλιμνίου να φιλοξενήσει αγώνες και εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών,  επιπέδου UEFA.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ανταπέδωσε τις ευχαριστίες στο Δήμαρχο Παραλιμνίου για τη συνεργασία και την στήριξη και εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την επιτυχία της διοργάνωσης. 

Επίσης σήμερα, η αντιπροσωπεία της ΚΟΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Κούμα είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Σωτήρας Γιώργο Τάκκα. Το Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας είναι ένα από τα Στάδια που είχε επιλεγεί για τη φιλοξενία αγώνων της τελικής φάσης του EURO U17 2021.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας της Ομοσπονδίας με το Δήμο προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή διοργάνωση των αγώνων στις προδιαγραφές που καθορίζει η UEFA. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent