Άγγελος Τσολάκης: «Ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών»

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020
Η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών δίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 11 Μαρτίου τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της για προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA και έχει ως στόχο, με αντίπαλο την Αλβανία, το θετικό αποτέλεσμα. 

Ο αγώνας θα γίνει στο "N. Papas Group Αμμόχωστος - Επιστροφή" και θα αρχίσει στις 16:00. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. 

Η ομάδα μας θέλει την στήριξη του κόσμου για να πετύχει τον στόχο της, κάτι που τονίζει στις δηλώσεις του και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άγγελος Τσολάκης. 

«Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με την Αλβανία, την ερχόμενη Τετάρτη στο «Αμμόχωστος» στις 16:00. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής Γυναικών. Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι στην Κύπρο και θέλουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο» ανέφερε αρχικά ο κ. Τσολάκης, για να προσθέσει:

«Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Όλες οι παίκτριες έχουν διάθεση και κέφι στις προπονήσεις. Η Αλβανία είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία σε αυτές τις διοργανώσεις αφού αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια, όμως νιώθουμε ότι είναι μια ομάδα στην έδρα μας με την οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και στις ποδοσφαιρίστριες μας και νομίζω όλοι μαζί θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Δείτε το video με τις δηλώσεις του: