Κλιμάκιο της UEFA στην Κύπρο για την τελική φάση του EURO U17 2021

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
Ενάμιση περίπου χρόνο πριν από τη διοργάνωση στην Κύπρο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U17, το Μάιο του 2021, οι διεργασίες για την καλύτερη δυνατή διεκπαιρέωση της διοργάνωσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 
 
Αυτές τις μέρες, βρίσκεται στην Κύπρο τετραμελής αποστολή της UEFA η οποία διεξάγει καθημερινές επαφές με αρμόδιους λειτουργούς της ΚΟΠ, προκειμένου να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Μεταξύ άλλων, τα άτομα της UEFA επισκέφτηκαν όλα τα γήπεδα τα οποία θα φιλοξενήσουν τους αγώνες. Μετά την επιθεώρηση των σταδίων, θα ακολουθήσει έκθεση από την UEFA για τα έργα που χρειάζεται να γίνουν στα Στάδια προκειμένου να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της διοργάνωσης. 

Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U17 θα γίνει το Μάιο του 2021 στην περιοχή Λάρνακας και Ελεύθερης Αμμοχώστου. Οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά θα καθοριστούν από την UEFA πριν το τέλος του χρόνου.

Θα συμμετάσχουν 16 ομάδες, μεταξύ αυτών και η Κύπρος που θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της χωρίς προκριματικούς αγώνες αλλά ως διοργανώτρια χώρα. Όλοι οι αγώνες θα είναι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στις πλείστες Ευρωπαϊκές χώρες. Πέραν των αποστολών που θα συμμετάσχουν, αναμένονται και πολλοί φίλαθλοι από το εξωτερικό για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. 

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από χθεσινή συνάντηση της αντιπροσωπείας της UEFA με αντιπροσωπεία της ΚΟΠ στο Παραλίμνι, με επικεφαλής το Γενικό Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά για συζήτηση οργανωτικών θεμάτων του τουρνουά. 

Παρόμοιες συναντήσεις θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι και το Μάιο του 2021. 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent