Ολοκληρώνεται σήμερα (3/7) το μεσημέρι στη Λευκωσία ο κύκλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου  που διοργανώνει η Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ για απόκτηση CERTIFICATE OF ATTENDANCE OF FIFA FUTSAL COACHING COURSE.">

Ολοκληρώνεται ο κύκλος του Σεμιναρίου Futsal

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2009
Ολοκληρώνεται σήμερα (3/7) το μεσημέρι στη Λευκωσία ο κύκλος του επιμορφωτικού σεμιναρίου  που διοργανώνει η Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ για απόκτηση CERTIFICATE OF ATTENDANCE OF FIFA FUTSAL COACHING COURSE.
 
Τα μαθήματα γίνονται στην παρουσία του Κροάτη εκπαιδευτή της ΦΙΦΑ κ. Mico Martic και συμμετέχουν 33 συνολικά προπονητές που ασχολούνται ενεργά με το Futsal.
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στη σημερινή τελευταία ημέρα, περιλαμβάνεται θεωρητικό μάθημα στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και ακολούθως πρακτική στο πολυπροπονητήριο του ΚΟΑ.
 
«Μέσα από τέτοια σεμινάρια προκύπτουν πάντα θετικά στοιχεία και οι προπονητές που το παρακολουθούν έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ένα πολύ καλό γνώστη του αθλήματος, όπως είναι ο κ. Martic. Το Futsal βρίσκεται σε πορεία αναβάθμισης και ο ρόλος που διαδραματίζουν οι προπονητές είναι σημαντικός», μας ανέφερε ο Διευθυντής της Σχολής προπονητών της ΚΟΠ κ. Σταύρος Στυλιανού.
 
Η Σχολή Προπονητών της ΚΟΠ μέσα στους σχεδιασμούς της προγραμματίζει από τώρα για το 2010 τη διοργάνωση σεμιναρίου για απόκτηση του διπλώματος «Β» Futsal.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent