Δηλώσεις Ραν Μπεν Σιμόν για τον αγώνα με τη Ρωσία

Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ραν Μπεν Σιμόν στις δηλώσεις του μετά το 5-0 από τη  Ρωσία δεν έψαξε για δικαιολογίες και ήταν σαφέστατος στις τοποθετήσεις του.

 «Τα πράγματα πήγαν λάθος από την αρχή. Δεν χρειαζόμαστε δικαιολογίες, χάσαμε από μια πολύ καλύτερη ομάδα. Όχι λόγω του διαιτητή, όχι λόγω του γρασιδιού. Φταίμε μόνο εμείς. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική και να εντοπίσουμε τα λάθη μας. Είναι από τις μέρες που συμβαίνει μια στο τόσο και συνέβη απόψε», ανέφερε αρχικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής και συνεχίζοντας τόνισε:

«Για να κάνουμε ανάλυση πρέπει να το κάνουμε αύριο με μυαλό και όχι απόψε με τα συναισθήματά μας. Φυσικά σε μια τέτοια εμφάνιση όλοι κάνουν λάθη και ο πρώτος είμαι εγώ. Όταν είπα ότι πρέπει να δούμε τα λάθη μας, εννοώ τον εαυτό μου πρώτα και όχι τους ποδοσφαιριστές».

Σε ερώτηση κατά πόσο η επιτυχία στο Καζακστάν τελικά να μην επίδρασε θετικά τόνισε:

«Μπορώ να αρχίσω να μιλάω για κούραση αλλά δεν θα το κάνω. Το επίπεδο ήταν πολύ διαφορετικό. Χάσαμε από μια πολύ καλύτερη ομάδα, πρέπει να το δεχτούμε.

Με έντεκα ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο, πόσο μάλλον όταν με δέκα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παίζει γρήγορα και κρατά τη μπάλα. Αποφασίσαμε να πάμε με πιο φρέσκα πόδια μπροστά. Όμως μετά την κόκκινη και μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν δύσκολο να αμυνθούμε, ειδικά με δέκα ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν. Τα τελευταία δυο γκολ ήταν αχρείαστα για μένα, αλλά...».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τη Σκωτία επισημαίνοντας:

«Θα είναι πολύ δύσκολες οι επόμενες μέρες, πρέπει να χωνέψουμε αυτά που έγιναν αλλά όλοι θα επιστρέψουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά μας, να επιστρέψουμε ανανεωμένοι με τη Σκωτία. Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα στο πρόσωπο για εμάς αυτό αλλά θα είμαστε μια νέα Εθνική με τη Σκωτία, θα προετοιμαστούμε καλά. Είναι ένα παιχνίδι με μια ομάδα περίπου στο επίπεδο μας.

Η Ρωσία εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Σε τιμωρεί με μετρητά λεφτά, δεν το κάνει με πληρωμές σε δόσεις. Σε τιμωρούν αμέσως όταν κάνεις λάθη. Με την Σκωτία είναι μια νέα ιστορία και η δουλειά μας είναι να αναλύσουμε τα άσχημα και να κρατήσουμε τα θετικά που ήταν σήμερα ήταν πολύ λίγα».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent