Ρ. Μπεν Σιμόν: «Θα κάνουμε τα πάντα για πάρουμε τη νίκη»

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019
Τη βεβαιότητα ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν την απαιτούμε σοβαρότητα στον αγώνα με το Σαν Μαρίνο προκείμενου η ομάδα μας να πάρει τη νίκη, εξέφρασε ο προπονητής τη Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν μιλώντας σε Συνέντευξη Τύπου.

"Γνωρίζω καλά τους ποδοσφαιριστές μου. Ξέρω ότι θα προσεγγίσουν σοβαρά τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο. Δεν θα παρασυρθούν από το αποτέλεσμα του ΓΣΠ (5-0 για τη Κύπρο). Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε θετικό, καλό ποδόσφαιρο και να επιστρέψουμε στην Κύπρο με τους τρεις βαθμούς της νίκης" ανέφερε αρχικά ο κ. Σιμόν, για να προσθέσει:

"Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν υπάρχει καμιά υποτίμηση. Είδαμε πόσα προβλήματα δημιούργησαν στο Βέλγιο με το οποίο ήταν στο 0-0 μέχρι τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, όμως για εμάς δεν υπάρχει κανένας άλλος στόχος εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Μετά από σχετική ερώτηση, ο κ. Σιμόν ανέφερε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στην εντεκάδα. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν φανέλα βασικού, σύμφωνα με τα όσα είπε ο προπονητής, είναι ο Ματία Σπόλιαριτς, ο οποίος επίσης μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου:

"Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Όμως ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μας απογοήτευσε η ισοπαλία με το Καζακστάν, όμως τώρα είναι μια άλλη μέρα, είναι ένας άλλος αγώνας και ο μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη" ανέφερε ο Ματία. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent