Υπογράφηκε η εκμίσθωση του τεμαχίου στον Κόρνο για το Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
Σε συνάντηση που έγινε την Πέμπτη (22 Αυγούστου) του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη και του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, υπογράφηκε η συμφωνία εκμίσθωσης προς την ΚΟΠ του τεμαχίου γης στον Κόρνο, στο οποίο θα ανεγερθεί το Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων.

Η συνάντηση έγινε στα Γραφεία του ΚΟΑ και εκ μέρους της ΚΟΠ παρών ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς.

Η εξέλιξη αυτή, αποτελεί άλλο ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της ΚΟΠ για υλοποίηση του μεγάλου στόχου της ανέγερσης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, κάτι που αποτελεί βασική προτεραιότητα στον στρατηγικό σχεδιασμό της Ομοσπονδίας για την επόμενη πενταετία.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για τη συμβολή του Οργανισμού στην προσπάθεια δημιουργίας του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου.

«Χαίρομαι που από τη θέση μου ως Προέδρου του ΚΟΑ, συμβάλλω στην υλοποίηση ενός έργου το οποίο αποτελεί όνειρο πολλών χρόνων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαηλίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα, η επιτροπή Hat Trick της UEFA, στην οποία συμμετέχει και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ   με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Επιτροπής,  ενέκρινε την χρηματοδότηση του Αθλητικού Κέντρου στον Κόρνο και πλέον, η ΚΟΠ προχωρεί στα επόμενα βήματα με στόχο την έναρξη των εργασιών το συντομότερο δυνατό.

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy and policy - Terms of Use | Developed and Hosted by