Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις 10 Ιουνίου στο Μινσκ της Λευκορωσίας οι εργασίες του 12ου UEFA GRASSROOTS Conference.
Στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της UEFA το οποίο διεξάγεται κάθε 3 χρόνια συμμετέχουν 2 εκπρόσωποι από όλες τις Ομοσπονδίες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, φέτος έχει ως κύριο θέμα την καλύτερη εκπαίδευση και καλύτερο περιβάλλον στο παιδικό ποδόσφαιρο, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του.
Τα θέματα του συνεδρίου θα επικεντρωθούν στη προσπάθεια αύξησης των παιδιών που παίζουν ποδόσφαιρο στα σχολεία, τη ενδυνάμωση των Ακαδημιών/Ομάδων Grassroots και τη βελτίωση της εκπαίδευσης των προπονητών στο Grassroots Football.
Στο σημαντικό αυτό συνέδριο της UEFA που ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου συμμετέχει με τον Διευθυντή Παιδικών Πρωταθλημάτων της Χάρη Κυρίλλου και τον Εκπαιδευτή της Σχολής Προπονητών ΚΟΠ Μάριο Κωνσταντίνου.
Καλύτερη εκπαίδευση και καλύτερο περιβάλλον στο παιδικό ποδόσφαιρο

Τελευταίες Ειδήσεις

Παρατηρητές μας σε διεθνείς αγώνες

Χάρης Λοϊζίδης: «Ενίσχυση του Κύπριου διαιτητή και προσέλκυση νέων στο χώρο της διαιτησίας»

Ενημέρωση για τις μεταγραφές (01/07)

Εθνική Ανδρών: Στο ΓΣΠ ο αγώνας με τη Ρουμανία το Σεπτέμβρη

Οι αντίπαλοι των Apollon Ladies στο Women's Champions League

Χάρης Λοϊζίδης: Ο 13ος πρόεδρος στην ιστορία της ΚΟΠ

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Γυναικών: Νέος τρόπος διεξαγωγής με διπλή κυπριακή εκπροσώπηση

Προκήρυξη Σεμιναρίου UEFA GOALKEEPING A

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στην ΚΟΠ

Έναρξη εγγραφών για νέους διαιτητές ποδοσφαίρου και Futsal

Πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής Super Cup 2025

Η ΚΟΠ θα συνεχίσει να καλύπτει τα έξοδα διαιτησίας

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Κανονισμών Διαιτησίας
