Απονομή επάθλου ήθους στην Ομόνοια (α' γύρος, β' φάση)

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019
H Oμόνοια Λευκωσίας αναδείχθηκε ομάδα ήθους ΟΠΑΠ   για τον Α΄ γύρο της Β΄  φάσης του πρωταθλήματος Cyta.

Πριν από τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, της απονεμήθηκε το χρηματικό βραβείο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΕ ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρη Αλετράρη και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΚΟΠ Χάρη Λοϊζίδη . Εκ μέρους της Ομόνοιας, το έπαθλο παρέλαβε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη.

Eίναι η τρίτη φορά που η Ομόνοια κερδίζει το βραβείο ήθους ΟΠΑΠ στη φετινή περίοδο.

Η  ειδική βαθμολογία τίμιου παιγνιδιού προκύπτει από τις βαθμολογίες των παρατηρητών σύμφωνα με τα κριτήρια της FIFA και της UEFA και  λαμβάνονται υπόψη οι κάρτες, η συμπεριφορά παραγόντων, προπονητών, παικτών και φιλάθλων, ο σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών και προς τους αντιπάλους και το θετικό παιγνίδι των ομάδων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των βραβείων ήθους ΟΠΑΠ θα τιμηθούν με ειδικό έπαθλο και χρηματικό βραβείο όλες η ομάδες ήθους 2018-2019 των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσουν ΚΟΠ και ΟΠΑΠ.

Για τις πρώτες τέσσερις  αγωνιστικές του πρωταθλήματος Cyta,βραβεύτηκε ο Απόλλωνας, για την δεύτερη τετράδα αγώνων μοιράστηκαν το χρηματικό βραβείο Απόλλωνας, Ομόνοια και Ερμής, για την τρίτη και τέταρτη τετράδα αγώνων  το ΑΠΟΕΛ και για την πέμπτη και έκτη τετράδα αγώνων η Νέα Σαλαμίνα. Ομάδα ήθους στον Α΄ γύρου της Α΄ φάσης ήταν η Ομόνοια και του β ΄γύρου της Α΄ φάσης η Ν. Σαλαμίνα.

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy and policy - Terms of Use | Developed and Hosted by