Μπεν Σιμόν και Γιώργος Εφραίμ έστειλαν μηνύματα στον κόσμο ενόψει Βελγίου

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019
Σεβασμός στον αντίπαλο, χωρίς φόβο και με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ο Ραν Μπεν Σιμόν και ο Γιώργος Εφραίμ, ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο.

Δεν παρέλειψαν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο, καλώντας τον να στηρίξει την ομάδα μας.

«Το πιο ξεκάθαρο μήνυμα που θέλω να στείλω, είναι προς τον κόσμο. Θέλουμε να πιστέψει στην ομάδα μας. Θέλουμε να έρθει και να μας στηρίξει. Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε έχοντας τους Κύπριους φιλάθλους στο πλευρό μας» ανέφερε ο Μπεν Σιμόν.

«Ξέρουμε τις δυσκολίες που μας περιμένουν. Όμως, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για θετικό αποτέλεσμα και αυτές οι πιθανότητες θα αυξηθούν, αν έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου» δήλωσε ο Γιώργος Εφραίμ.

O Ραν Μπεν Σιμόν, ερωτηθείς για τον στόχο της ομάδας μας στον αγώνα με το Βέλγιο, τόνισε: "Έχω μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο μας και για τον προπονητή του, τον κ. Μαρτίνες. Όμως, πιστεύω στη δική μου ομάδα και ο στόχος μας είναι ο ίδιος όπως σε όλους τους αγώνες που δίνουμε, η νίκη. Δεν είμαστε ομάδα που ικανοποιείται απλά με το να παίζει καλά και να κερδίζει το σεβασμό του αντιπάλου αλλά, θέλουμε αποτέλεσμα σε όλους τους αγώνες. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά και να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση που μας περιμένει. Πρέπει να είμαστε γενναίοι στον αγωνιστικό χώρο".

Μετά από ερώτηση, προανήγγειλε αλλαγές στην εντεκάδα, είτε αναγκαστικές είτε για λόγους τακτικής. Επίσης, μετά από ερώτηση Βέλγου δημοσιογράφου, τόνισε πως δεν είναι μόνο ο Αζάρ που χρειάζεται προσοχή αλλά, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Βελγίου είναι ψηλού επιπέδου και πρέπει να προσεχτούν. 

"Αποτελεί ευλογία για έναν ποδοσφαιριστή να έχει την ευκαιρία να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Σε αυτό το επίπεδο, δεν επιτρέπονται τα λάθη. Απαιτείται συγκέντρωση 110% και καθαρό μυαλό. Περιμένουμε τον αγώνα με σοβαρότητα, χωρίς φόβο" δήλωσε επίσης ο Γιώργος Εφραίμ. 


 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent