Το καλό πρώτο ημίχρονο και η συνέχεια με τη Σκοτία (δηλώσεις Έκτορ Κυπριανού)

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
Στιγμιότυπο από τον αγώνα της πρεμιέρας με την Πορτογαλία με πρωταγωνιστή τον Κυπριανού.
-----------------------------------


Ο απολογισμός της πρεμιέρας κατέγραψε ήττα για την Εθνική μας ομάδα των Νέων όμως ο στόχος για έντονη παρουσία στον όμιλο δεν έχει διαφοροποιηθεί.

Μέχρι το φινάλε στον έκτο όμιλο για τον Elite round που φιλοξενείται στην Πορτογαλία, εκκρεμούν άλλοι δύο αγώνες και οι διεθνείς μας θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό.

Η καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο στην ήττα με 3-0 από την Πορτογαλία είναι στοιχείο που καταγράφεται στα θετικά (λαμβάνοντας υπόψη και τη δυναμική αλλά και την ποιότητα της Πορτογαλίας) και η τεχνική ηγεσία θα προσπάθησει να μεγαλώσει τη διάκρεια του χρόνου της καλής παρουσίας με στόχο να έρθουν και θετικά αποτελέσματα στους αγώνες που ακολουθούν.

Η συνέχεια για την Εθνική μας είναι προγραμματισμένη το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τη Σκοτία, που στην πρεμιέρα της Τετάρτης επικράτησε με 3-1 της Τουρκίας και έθεσε βάσεις για πρόκριση.

Ο αγώνας μας με τη Σκοτία θα γίνει στο Ρίο Άβε και θα αρχίσει στις 17:00. Το Σάββατο επίσης θα διεξαχθεί ο αγώνας της Πορτογαλίας με την Τουρκία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση νωρίς το μεσημέρι και αρχίζει παράλληλα και η ανάλυση του επόμενου αγώνα, με το δεδομένο πλέον ότι υπάρχει και σαφής εικόνα για την παρουσία της Σκοτίας από την πρεμιέρα.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν προέκυψε αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Σάββα Δαμιανού.

**Πρώτη συμμετοχή σε επίσημο αγώνα της Εθνικής Νέων για τον κεντρικό αμυντικό Έκτορ Κυπρανού και τον επιθετικό Ρουέλ Σωτηρίου που αγωνίζονται στην Λέιτον Όριεντ.

«Ήταν σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία, νιώθω περήφανος που είμαι μέλος της Εθνικής μας. Προσπάθεια μου θα είναι η καθιέρωση για να μπορέσω να βοηθήσω στη συνολική προσπάθεια της ομάδας για καλύτερες παρουσίες και αποτελέσματα.

Στο πρώτο ημίχρονο γενικά είχαμε καλή παρουσία και αποφύγαμε τους κινδύνους, μετά το πρώτο γκολ όμως η δυσκολία απέναντι στην πολύ δυνατή Πορτογαλία μεγάλωσε και στο τέλος δεν κατορθώσαμε να αποφύγουμε την ήττα.

Με τη Σκοτία μας περιμένει επίσης δύσκολο παιχνίδι. Είναι δυνατή ομάδα με συνεχή τρέξιμο και για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για κάτι θετικό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στα 90 λεπτά» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Έκτορ Κυπριανού.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent