Η ΟΥΕΦΑ αναβαθμίζει το επίπεδο της επιμόρφωσης σε όλα τα μέτωπα και πολύ σύντομα θα ανακοινώσει τους νέους σχεδιασμούς της. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και το κεφάλαιο που αφορά το FUTSAL και σύμφωνα με τον εκπαιδευτή της ΦΙΦΑ κ. Mico Martic, η πορεία της αναβάθμισης θα έρθει με μικρά αλλά με σταθερά  βήματα.">

Αναβαθμίζεται η επιμόρφωση και στο FUTSAL

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009
Η ΟΥΕΦΑ αναβαθμίζει το επίπεδο της επιμόρφωσης σε όλα τα μέτωπα και πολύ σύντομα θα ανακοινώσει τους νέους σχεδιασμούς της. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και το κεφάλαιο που αφορά το FUTSAL και σύμφωνα με τον εκπαιδευτή της ΦΙΦΑ κ. Mico Martic, η πορεία της αναβάθμισης θα έρθει με μικρά αλλά με σταθερά  βήματα.
 
Ο Κροάτης εκπαιδευτής επισκέπτεται την Κύπρο για πρώτη φορά και όπως μας εξήγησε πριν αρχίσει το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώσει η σχολή Προπονητών της ΚΟΠ, η ΦΙΦΑ ξεκίνησε ήδη να συμπεριλαμβάνει στους βασικούς σχεδιασμούς της την επιμόρφωση των προπονητών FUTSAL και την ίδια κατεύθυνση θα ακολουθήσει και η ΟΥΕΦΑ.
 
«Μέσα από το FUTSAL δίνεται η ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στο ποδόσφαιρο και σύμφωνα με τη φιλοσοφία της ΦΙΦΑ που προκύπτει μέσα από σχεδιασμούς διαφόρων χωρών, το ποδόσφαιρο θα βοηθηθεί σημαντικά μέσα από το άθλημα του FUTSAL», μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Martic.
 
Το επιμορφωτικό σεμινάριο για απόκτηση CERTIFICATE OF ATTENDANCE OF FIFA FUTSAL COACHING COURSE ξεκίνησε σήμερα (29/6) με τη συμμετοχή 33 προπονητών και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή.
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, το σεμινάριο περιλαμβάνει (με εξαίρεση την Τετάρτη που θα προσφερθεί για ρεπό) θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα που θα γίνουν στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Στους προπονητές θα μιλήσει για θέματα διαιτησίας ο εκπαιδευτής διαιτησίας FUTSAL κ. Αντώνης Πέτρου.
 
«Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα πάρετε κατευθυντήριες γραμμές και πολύ σύντομα, όταν θα πάρουμε οδηγίες από την ΟΥΕΦΑ,  θα διοργανώσουμε νέο σεμινάριο για απόκτηση διπλώματος FUTSAL που θα σας επιτρέπει να δουλέψετε σε πιο ψηλό επίπεδο και εκτός Κύπρου», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εισαγωγική του ομιλία ο Διευθυντής της Σχολής προπονητών της ΚΟΠ κ. Σταύρος Στυλιανού.
 
Στήριξη στην Εθνική
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής FUTSAL της ΚΟΠ κ. Γιώργος Μηχανικός, καλωσορίζοντας τους προπονητές και τον εκπαιδευτή της ΦΙΦΑ, εξέφρασε τη χαρά του για τη διοργάνωση του επιμορφωτικού σεμιναρίου.
 
«Μέσα από τη δική σας επιμόρφωση θα δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για αναβάθμιση του αθλήματος στην Κύπρο και χαιρόμαστε που σήμερα βρίσκεται ανάμεσα μας ένας σπουδαίος εκπαιδευτής όπως ο κ. Mico Martic. Θα ήθελα επίσης να σας αναφέρω ότι πάνω από όλα είναι η Εθνική μας ομάδα και ζητούμε τη βοήθεια σας. Η Εθνική δεν έχει ανάγκη κανένα αλλά όλοι έχουμε ανάγκη της Εθνική και όταν χρειάζεται τη βοήθεια μας πρέπει να την προσφέρουμε», τόνισε με τη σειρά του ο κ. Μηχανικός.
 
Ποιοι συμμετέχουν
Αναλυτικά ο κατάλογος με τους προπονητές που θα παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό σεμινάριο:
 
Γιάννος Μυλωνάς, Γιώργος Πλατύς, Κάρολ Κοστανιάν, Λοίζος Λευκαρίτης, Ανδρέας Πίσσης, Κωστάκης Γεωργίου, Πάτροκλος Παντέλας, Χαράλαμπος Χριστοφόρου, Νίκος Παπανικολάου, Δημήτρης Δημητρίου, Μάριος Προδρόμου, Κωνσταντίνος Μαυραγάνης, Πάμπος Χαραλάμπους, Φρίξος Πιερή, Μιλτιάδης Χατζούλης, Ιάκωβος Μακρίδης, Ιωάννης Λακκοτρύπης, Άθως Στυλιανού, Πέτρος Κωνσταντίνου, Μάριος Χαραλάμπους, Όμηρος Ομήρου, Ευστάθιος Ευσταθίου, Πάρις Κλώνου, Ιάκωβος Κυριάκου, Ανδρέας Ταβέλας, Πιερής Γυψιώτης, Κώστας Μιχαήλ, Χρυσόστομος Χρυσοστόμου, Γιώργος Κατσιάμης, Ρένος Κλωνάρης.
 
Συμμετέχουν επίσης και οι προπονητές Ανδρέας Ανδρέου, Γιάννης Φιλιππίδης και Τάσος Ιωάννου από την ομάδα των Special Olympics Cyprus.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent