Με τους δύο τελικούς Κυπέλλου, Ανδρών και Παίδων U-17 αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου η αγωνιστική περίοδος στο Futsal. Πως διαμορφώνεται το σκηνικό ενόψει της νέας χρονιάς.
ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ FUTSAL
">

Ο απολογισμός της χρονιάς

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2010
Με τους δύο τελικούς Κυπέλλου, Ανδρών και Παίδων U-17 αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου η αγωνιστική περίοδος στο Futsal. Πως διαμορφώνεται το σκηνικό ενόψει της νέας χρονιάς.
 
Χαρακτηριστικό των τελικών της περασμένης Παρασκευής, το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες που επικράτησαν πέτυχαν νταμπλ. Η Αραράτ στην κατηγορία ανδρών (νίκησε 5-3 την Ομόνοια) και ο Παρνασσός Στροβόλου στην κατηγορία Παίδων U-17 (νίκησε 2-0 την Αραράτ).
 
Στην Α’ Κατηγορία Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Αραράτ και Δευτεραθλήτρια η ομάδα του Παρνασσού Στροβόλου. Η Αραράτ θα μας εκπροσωπήσει στη νέα διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Β’ Κατηγορία διαβαθμίστηκε η ομάδα του Πανεπιστημίου.
 
Από την Β’ στην Α’ Κατηγορία ανεβαίνουν η ΑΕΛ (Πρωταθλήτρια), ο Αστέρας Στροβόλου (Δευτεραθλητής) και η ομάδα του Cyprus College, που κέρδισε το εισιτήριο μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ.
 
Όπως είναι ήδη γνωστό, την νέα αγωνιστική περίοδο το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δέκα ομάδων.
 
Από το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας στη Γ’ Κατηγορία διαβαθμίστηκε η ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς. Ανεβαίνουν ο Παπαέλληνας (Πρωταθλητής), ο Αχιλλέας Καϊμακλίου (Δευτεραθλητής) και οι ομάδες CITY FUTSAL F.S.C μαζί με την Χόμενμεν, που έλαβαν μέρος στα μπαράζ.
 
Στο Πρωτάθλημα Παίδων U-17 Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας ο Παρνασσός Στροβόλου αναδείχτηκε πρωταθλητής χωρίς να δεχτεί μάλιστα την παραμικρή ήττα, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ομάδα του G.C SCHOOL OF CAREERS.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η ομάδα της Αραράτ μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το κύπελλο.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent