Μήνυμα αθλητοπρέπειας έστειλαν  στη σημερινή  Συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των ομάδων της Ομόνοιας και της Αραράτ, που την Παρασκευή 14 Μαΐου, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Futsal.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΣΜΟΥ
">

Παρασκευή η γιορτή του Futsal

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

Μήνυμα αθλητοπρέπειας έστειλαν  στη σημερινή (12/5) Συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των ομάδων της Ομόνοιας Λευκωσίας και της Αραράτ, που την Παρασκευή 14 Μαΐου 2010, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ανδρών Futsal.

Ο μεγάλος τελικός της Παρασκευής μεταξύ Ομόνοιας-Αραράτ,  όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 19:30, με απευθείας τηλεοπτική προβολή από την LTV.


Πριν από τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ανδρών, στο ίδιο γήπεδο (17:00) θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Παίδων U-17 μεταξύ των ομάδων του Παρνασσού Στροβόλου και της Αραράτ.
 
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Futsal της ΚΟΠ κ. Γιώργος Μηχανικός, καλωσορίζοντας στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου (πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ) τους εκπροσώπους των ομάδων του τελικού, ευχήθηκε να γίνει ένας τελικός αντάξιος της ιστορία τους, αγώνας που θα μείνει στην ιστορία για τη συναρπαστικότητα και την αθλητοπρέπεια του.
 
«Ελπίζουμε πως αυτή θα είναι η ευκαιρία για να φύγουν τα σωστά μηνύματα, να φύγουν τα μηνύματα ότι το Futsal είναι χώρος που εξυπηρετεί το ποδόσφαιρο και την άθληση της  νεολαία μας.
 
Οι πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν πως ο κόσμος που θα παρακολουθήσει τον τελικό θα είναι πρωτόγνωρος για το άθλημα και ευχαριστούμε την LTV που θα προβάλει απευθείας τον αγώνα της Παρασκευής.
 
Ευχόμαστε στις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο καλή τύχη και καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις τους και μετά τον τελικό», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μηχανικός.
 
Ο κ. Μάϊκ Μουντζιάν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αραράτ, ανέφερε μεταξύ άλλων:
 
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που αγωνίζεται στην έδρα της και είναι το φαβορί. Ελπίζω ότι και οι δύο ομάδες, για το καλό του αθλήματος, θα προσφέρουν το ανάλογο  θέαμα και εύχομαι ο καλύτερος να πάρει και το Κύπελλο. Ευχόμαστε αυτός ο τελικός να μείνει αξέχαστος για το καλό του Futsal».
 
Από πλευράς Ομόνοιας, ο κ. Αντώνης Ζυμαράς στο ξεκίνημα των δηλώσεων του αναφέρθηκε με έμφαση για την πρώτη παρουσία της ομάδας του (στα οκτώ χρόνια ζωής του τμήματος Futsal) σε τελικό Κυπέλλου.
 
«Θα αντιστρέψω το ρόλο του φαβορί γιατί η Αραράτ μας κέρδισε και στο γήπεδο που θα γίνει ο τελικός, όπως κερδίσαμε και εμείς στο γήπεδο της Αραράτ. Εξάλλου ο αγώνας θα γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο και με δική της συναίνεση.
 
Η Αραράτ έκανε μια αξιοζήλευτη πορεία στο πρωτάθλημα και το επιβεβαιώνουν τα νούμερα. Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ καλό, ανταγωνιστικό  παιχνίδι και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.
 
Η Ομόνοια συμπληρώνει έντεκα μήνες δουλειάς και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του τελικού, πρέπει να επιβραβευτούν με το χειροκρότημα του κόσμου. Στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς το χρειάζονται».
 
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της Αραράτ κ. Άρα Πετροσιάν ευχαρίστησε τον ξάδερφο του (όπως αποκάλυψε) προπονητή της Ομόνοιας κ. Κάρολ Κοστανιάν, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
 
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Κάρολ, ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε για να ασχοληθώ με το άθλημα και μου έδειξε το δρόμο. Ευχαριστώ επίσης τον αδελφό του τον Μπάρετ για την εμπιστοσύνη του να αναλάβω την ομάδα.
 
Σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι όλα είναι ανοικτά. Κάποτε κερδίζει ο καλύτερος και κάποτε δεν κερδίζει ο καλύτερος. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ καλός τελικός, πολύ καλή διαφήμιση του αθλήματος και εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και την ΚΟΠ, για την προσπάθεια που καταβάλει για προβολή και αναβάθμιση του Futsal».
 
Ο προπονητής της Αραράτ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν από το ξεκίνημα της χρονιάς, ανοίγοντας ξεχωριστή παρένθεση για τον Ιάκωβο Παπαδόπουλο.
 
«Είναι μεγάλος μαχητής με πάθος και καρδιά και όταν έχεις ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή στην ομάδα σου είναι μεγάλο προτέρημα».
 
Ο προπονητής της Ομόνοιας κ. Κάρολ Κοστανιάν εξέφρασε με τη σειρά του τη βεβαιότητα ότι θα γίνει ένας πολύ καλός τελικός και πρόσθεσε:
 
«Θέλουμε να κλείσουμε την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς με την κατάκτηση ενός τίτλου, όπως κάναμε πέρσι με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
 
Περιμένω να γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπως γίνεται πάντα στα παιχνίδια Ομόνοια-Αραράτ και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και θα το παρακολουθήσει από την τηλεόραση. Οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, Κύπριους και ξένους διεθνείς και μπορούν να προσφέρουν θέαμα ψηλού επιπέδου».
 
ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ
Ο αρχηγός της Ομόνοιας Μανώλης Μανώλη, ξεκίνησε τις δηλώσεις του συγχαίροντας την Αραράτ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με την ευχή για καλή πορεία στην Ευρώπη.
 
«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό όμως δεν καταθέτουμε τα όπλα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που κερδίσαμε φέτος την Αραράτ  στην κούρσα του Πρωταθλήματος και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της διάκρισης.
 
Οι δύο ομάδες προσφέρουν πάντα καλό θέαμα και είμαι βέβαιος ότι θα γίνει ένας πολύ καλός τελικός και ο καλύτερος να πάρει και το τρόπαιο», τόνισε ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας.
 
Ο αρχηγός της Αραράτ και κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πρωταθλήματος, ο διεθνής  Ιάκωβος Παπαδόπουλος, τόνισε στη Συνέντευξη Τύπου:
 
«Οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου είναι μοιρασμένες, το αποτέλεσμα του τελικού θα κριθεί στην ομάδα που θα παρουσιαστεί με περισσότερο πάθος και θα κάνει τα λιγότερα λάθη.
 
Ευχαριστούμε τον προπονητή μας που μας βοήθησε αφάνταστα στην πορεία για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουμε με την ίδια σοβαρότητα και το Κύπελλο. Εύχομαι ο τελικός να γίνει γιορτή του futsal».

Το καλό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου και με τις τοποθετήσεις που έγιναν, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στο καταληκτικό σχόλιο του κ. Γιώργου Μηχανικού.

«Χαιρόμαστε γιατί όλοι αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα για τη διεξαγωγή του τελικού μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας και είμαι βέβαιος ότι οι αρχηγοί των ομάδων, που είναι και μέλη της εθνικής μας ομάδας, θα μεταφέρουν και στους συμπαίκτες τους τα σωστά μηνύματα», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Μηχανικός.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent