Οι προπονητές των ομάδων του Τελικού Κυπέλλου Κόκα-Κόλα Γ’-Δ’ Κατηγορίας, σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου, εξέφρασαν τις εκτιμήσεις τους ενόψει του μεγάλου ραντεβού της 31ης Μαρτίου και συμφώνησαν πως οι πιθανότητες επιτυχίες είναι μοιρασμένες.
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ">

Τελικός ίσων πιθανοτήτων

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Οι προπονητές των ομάδων του Τελικού Κυπέλλου Κόκα-Κόλα Γ’-Δ’ Κατηγορίας, σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου, εξέφρασαν τις εκτιμήσεις τους ενόψει του μεγάλου ραντεβού της 31ης Μαρτίου και συμφώνησαν πως οι πιθανότητες επιτυχίες είναι μοιρασμένες.


Πρώτος πήρε το λόγο ο προπονητής του Χαλκάνορα Σταύρος Παπαδόπουλος και πέραν από τη σιγουριά του ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, τόνισε  μεταξύ άλλων:
 
«Είμαι περήφανος που θα είμαι παρόν στον τελικό, στον Χαλκάνορα αισθανόμαστε περηφάνεια που θα λάβουμε μέρος στη μεγάλη γιορτή. Σε ένα τελικό όλα είναι ρευστά, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μοιρασμένες. Εύχομαι καλή τύχη στον συνάδελφο Σταύρο Φοιτίδη, εύχομαι από καρδιάς καλή τύχη στην ομάδα της ΑΕΚ. Ξέρω τις ομάδες και αισθάνομαι ότι θα γίνει εξαιρετικό παιχνίδι, θα παλέψουμε και ότι ήθελε προκύψει».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Κουκλιών Σταύρος Φοιτίδης, αρχικά συγχάρηκε τον Χαλκάνορα και τον Σταύρο Παπαδόπουλο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας και συνεχίζοντας ανέφερε:
 
«Αγωνίζονται δύο από τις καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας και ο κόσμος θα παρακολουθήσει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η πρόκριση μας στον τελικό είναι πανάξια, αφού καταφέραμε να αποκλείσουμε δύσκολες και παραδοσιακές ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους στις μικρές κατηγορίες. Ελπίζω να καταφέρουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τη μεγάλη διάκριση».

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ
«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με κάθε σοβαρότητα. Αποκλείσαμε δύσκολες ομάδες για να φτάσουμε πανάξια στον τελικό και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Χαλκάνορα στη νέα κατηγορία που θα αγωνίζεται», ανέφερε ο αρχηγός της ΑΕΚ Κουκλιών Γιώργος Αδάμου.
 
Από την πλευρά του ο αρχηγός του Χαλκάνορα Σάββας Παρμάκκης τόνισε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου:
 
«Κατακτήσαμε πανάξια τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας και στοχεύουμε στην κατάκτηση του νταμπλ. Δουλεύουμε με κάθε σοβαρότητα για να ξεπεράσουμε με επιτυχία και αυτό το εμπόδιο. Μετά τον τελικό θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε  το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας».

Οι δύο ομάδες εκπροσωπήθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου και σε διοικητικό επίπεδο. Ο γενικός αρχηγός του Χαλκάνορα κ. Ανδρέας Ιεροδιακόνου τόνισε μεταξύ άλλων:
 
«Πριν αρχίσει η φετινή χρονιά θέσαμε δύο στόχους. Με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος εκπληρώσαμε τον πρώτο στόχο και τώρα θα παλέψουμε για τον Κύπελλο Κόκα-Κόλα. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες».
 
Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Κουκλιών κ. Χριστάκης Κάϊζερ εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία της ομάδας του στον τελικό και τόνισε με τη σειρά του:
 
«Αισθανόμαστε όλοι μας ότι συμμετέχουμε σε μια μεγάλη γιορτή και με αυτό τον τρόπο προβάλλουμε την κοινότητα μας. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα απολαύσει ένα σπουδαίο παιχνίδι και ελπίζουμε να φτάσουμε στη διάκριση και να δώσουμε χαρά σε ολόκληρη την Πάφο».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent