Στις 31 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου Κόκα-Κόλα Γ’-Δ’ Κατηγορίας μεταξύ της ΑΕΚ Κουκλιών και του Χαλκάνορα Ιδαλίου και όχι στις 25 Μαρτίου, όπως αρχικά ανακοινώθηκε.
ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ">

Στις 31 Μαρτίου ο Τελικός

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010
Στις 31 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου Κόκα-Κόλα Γ’-Δ’ Κατηγορίας μεταξύ της ΑΕΚ Κουκλιών και του Χαλκάνορα Ιδαλίου και όχι στις 25 Μαρτίου, όπως αρχικά ανακοινώθηκε.

Η απόφαση για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής, οφείλεται αποκλειστικά στην ζωντανή τηλεοπτική προβολή του τελικού και ανακοινώθηκε από τον 2ο Αντιπρόεδρο της ΚΟΠ κ. Χριστόδουλο Τσέλεπο, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ.

Η ημερομηνία της διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Κόκα-Κόλα Γ’-Δ’ Κατηγορίας μετακινήθηκε για τις 31 Μαρτίου, όμως οι ομάδες που θα δώσουν το παρόν τους στο μεγάλο ραντεβού ζουν σε γιορτινούς ρυθμούς και η τηλεοπτική προβολή αποτελεί επιπρόσθετο κίνητρο.

Ανεξάρτητα από την αλλαγή της ημερομηνίας ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου στις 16:30  (ζωντανά από την LTV) και ισχύουν όλα τα μέτρα που αποφασίστηκαν στις συσκέψεις του Τελικού. 

Ο κ. Τσέλεπος μετά την ενημέρωση για την αλλαγή της ημερομηνίας του τελικού,  αναφέρθηκε στα οργανωστικά θέματα και είναι σημαντικό να γίνει αναφορά για οτιδήποτε αφορά το ραντεβού της 31ης Μαρτίου.
 
Οι διαγωνιζόμενες ομάδες του τελικού παρέλαβαν σήμερα αριθμό εισιτηρίων για προπώληση και όπως ανακοινώθηκε, οι τιμές καθορίστηκαν ως ακολούθως:
 
*Γενική είσοδος: 10 ευρώ
*Μαθητές: 5 ευρώ
 *Για τα παιδιά η είσοδος θα είναι δωρεάν.
 
Σύμφωνα με τον διαχωρισμό που έγινε, οι φίλαθλοι του Χαλκάνορα θα βρίσκονται στη δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ Κουκλιών στην ανατολική κερκίδα.
 
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων, γηπεδούχος ομάδα είναι η ΑΕΚ Κουκλιών.
 
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
Όπως ανέφερε ο κ. Τσέλεπος, η Ομοσπονδία για τον συγκεκριμένο τελικό θα εκδώσει περιοδικό και τα έσοδα του θα επωφεληθούν οι διαγωνιζόμενες ομάδες. 

Να αναφέρουμε ότι στη Συνέντευξη Τύπου οι διαγωνιζόμενες ομάδες εκπροσωπήθηκαν με τους προπονητές και τους αρχηγούς τους αλλά και σε διοικητικό επίπεδο.

Η ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Από πλευράς Κόκα-Κόλα, ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Πέτρος Κκαφάς εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα παρακολουθήσουμε και φέτος ένα πολύ καλό παιχνίδι.

«Συγχαίρουμε και τις δύο ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό Κυπέλλου Κόκα-Κόλα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είναι βέβαιοι ότι θα απολαύσουμε όλοι μας μια ακόμη γιορτή του ποδοσφαίρου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κκαφάς.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ
Σωματείο
Όνομα
Αριθμός Κίτρινων
ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ
CARVALHO OSORIO SMITH
1
 
SIBALIN DANIEL
1
 
WALSH MICHAEL GEORGE FREDERICK
1
 
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
1
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
1
 
ΙΩΣΗΦ ΠΙΕΡΗΣ
1
 
ΚΟΥΝΟΥΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
1
 
ΛΟΙΖΟΥ ΛΟΙΖΟΣ
2
 
ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ
1
 
ΣΑΒΒΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
1
 
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
1
ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ
COSTA CARLOS MARIO JORGE
1
 
ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
2
 
ΠΑΡΜΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
1
 
ΤΑΥΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
1
 
ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ
2


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού της 31ης Μαρτίου.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent