«Να νικήσει ο καλύτερος»

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015
Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola που θα γίνει στις 20 Μαΐου διοργανώθηκε σήμερα το πρωί στο ΓΣΠ.
Εκ μέρους της ΚΟΠ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης συγχάρηκε τις δύο ομάδες για την πρόκριση τους στον τελικό και ευχήθηκε το παιχνίδι να αποτελέσει γιορτή για το ποδόσφαιρο μας. Επίσης, ευχαρίστησε τη χορηγό εταιρεία Coca- Cola η οποία θα συνεχίσει και για την επόμενη τριετία να είναι χορηγός του Κυπέλλου.
Ο Διευθυντής Χώρας της Coca – Cola κ. Χριστόδουλος Χριστοδουλάκης συγχάρηκε με τη σειρά του το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ για την παρουσία τους στον τελικό και τόνισε την στήριξη που εδώ και δεκαετίες παρέχει στο θεσμό του Κυπέλλου η Coca – Cola.
Μήνυμα για αθλητοπρέπεια έστειλαν ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης και ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ανδρέας Γιάπας, που ζήτησαν από τον κόσμο να χειροκροτήσει νικητές και ηττημένους.
Οι δηλώσεις τους:
Ανδρέας Γιάπας (Αντιπρόεδρος ΑΕΛ): «Κάποια πράγματα που έγιναν στην περσινή περίοδο, κάποιες συγκυρίες, απομάκρυναν τον κόσμο μας από τα γήπεδα. Την Τετάρτη, στον τελικό, τους δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουν την ομάδα τους. 

Είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουν φέτος να δείξουν το μεγαλείο τους, με κόσμια συμπεριφορά και αθλητοπρέπεια. Ο καλύτερος ή πιο τυχερός να είναι ο Κυπελλούχος. Εύχομαι αυτή να είναι η ομάδα μου».
Πρόδρομος Πετρίδης (Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ): «Για εμάς, ο τελικός του Κυπέλλου έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί προερχόμαστε από νταμπλ και θέλουμε να το επαναλάβουμε ούτως ώστε η δικαίωση αυτής της ομάδας να είναι πλήρης. Αυτό που θέλω να πω στους φιλάθλους μας είναι πως στο τέλος, το Πρωτάθλημα το παίρνει ο καλύτερος. 

Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί κριτές αυτής της ομάδας , έστω και αν ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα διεκδικεί ξανά νταμπλ, τρίτο συνεχόμενο Πρωτάθλημα και έπαιξε και στους ομίλους του Champions League και είναι φυσιολογικό η πίεση να είναι μεγάλη. 

Πρέπει ο κόσμος, με την παρουσία του στον τελικό αλλά και στον αγώνα με τον Ερμή να ευχαριστήσει την ομάδα για αυτά που πέτυχε, πάντα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να νικήσει ο καλύτερος και αυτή να η δική μου ομάδα. Ελπίζω να κυλήσουν όλα καλά και οι δύο ομάδες, να αφήσουμε στο παρελθόν κάποιες άσχημες στιγμές, δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο δίνει μαθήματα και παραδείγματα σε όλους».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent